ali208 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستان دو سه تا قالب جدید در جوملا2.5 نصب کردم اما در حین باز کردن سایت خطا404 میده!!!مشکل کجاست؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستان دو سه تا قالب جدید در جوملا2.5 نصب کردم اما در حین باز کردن سایت خطا404 میده!!!مشکل کجاست؟؟ سلام منو ها و ماژول ها را باید تک به تک در قالب های جدیدتون بچینید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali208 1 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) سلام منو ها و ماژول ها را باید تک به تک در قالب های جدیدتون بچینید . منظورتون چیه من مبتدی هستم .با نصب قالب جدید باید تنظیمات اعمال شده در محیط جوملا بر روی قالب جدید اعمال شود(ما ژول ها .منوها و...)ولی دی حین باز کردن قالب نصبی جدید این اخطلارو در یک صفحه میده14-09/67 http://upload7.ir/imgs/20252982737862407825.png ویرایش شده شهریور 93 توسط ali208 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali208 1 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) لطفا کمک کنید دوستان ------------------- ویرایش شده شهریور 93 توسط ali208 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در شهریور 93 لطفا کمک کنید دوستان ------------------- فایل پیوستتان موجود نبود . قالب جدیدتان را از افزونه ها-مدیریت قالب- روی حالت پیشفرض قرار بدبد . تا فعال بشه - و بعدا از قسمت افزونه ها-مدیریت ماژول ها - میتونید برای قالب جدیدتون ماژول هاتون رو بچینید . باید توجه داشته باشید که موقعیت مازول ها در قالبتون کجاهاس -معمولا یک عکس از این موقعیت ها اراوه میشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دوست عزيز دسترسي به مديريت بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر