behdad22 0 ارسال شده در شهریور 93 سلاماز k2 جوملا استفاده می کنم در قسمت تنظیمات گروه بخش آیتم ( خلاصه متن و متن اصلی ) روی نمایش گذاشتم. مطابق با تصویر زیردر قسمت درج متن وقتی متنی رو می نویسم و به دو قسمت خلاصه متن و متن اصلی تقسیم می کنم و ذخیره می کنم. مطابق با تصویر زیردر صفحه ای که مطلب درج شده تنها خلاصه مطلب نمایش داده می شه و متن اصلی نمایش داده نمی شه. مطابق با تصویر زیرhttp://yekseo.com/apple/538-zamane-arze-iphone-6از قالبی که استفاد می کنم خودش تم اختصاصی برای k2 داره . رفتم به آدرس زیر در هاستpublic_html/templates/html/com_k2/item.phpقسمت fulltext و introtext سورس رو چک کردم هر دوشون هستن. <?php if($this->item->params->get('itemRelatedIntrotext')): ?> <div class="itemRelIntrotext"><?php echo $item->introtext; ?></div> <?php endif; ?> <?php if($this->item->params->get('itemRelatedFulltext')): ?> <div class="itemRelFulltext"><?php echo $item->fulltext; ?></div> <?php endif; ?> <?php if(!empty($this->item->fulltext)): ?> <?php if($this->item->params->get('itemIntroText')): ?> <!-- Item introtext --> <div class="itemIntroText"> <?php echo $this->item->introtext; ?> </div> <?php endif; ?> <?php if($this->item->params->get('itemFullText')): ?> <!-- Item fulltext --> <div class="itemFullText"> <?php echo $this->item->fulltext; ?> </div> <?php endif; ?> <?php else: ?> <!-- Item text --> <div class="itemFullText"> <?php echo $this->item->introtext; ?> </div> <?php endif; ?> رفتم دیتابیس mysql رو هم چک کردم در هر دو فیلد مقدار محتوا وجود داره جوملا و k2 رو به روز رسانی کردم اما مشکل برطرف نشد. تمامی این موارد را چک کردم اما متن اصلی در سایت نمایش داده نمی شه و فقط خلاصه متن نمایش داده می شه. لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 با قالب ديگه تست كنيد ببينيد درسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behdad22 0 ارسال شده در شهریور 93 با قالب ديگه تست كنيد ببينيد درسته با تعویض قالب مشکل حل نمی شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 آيا پس از نصب افزونه k2 اين مشكل وجود داشت يا بعد از مدتي اين مشكل به وجود آمد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behdad22 0 ارسال شده در شهریور 93 آيا پس از نصب افزونه k2 اين مشكل وجود داشت يا بعد از مدتي اين مشكل به وجود آمد؟ از اول اینجوری بوده اگر منظور شما این هست که کی دو مشکل داره و پاکش کنم و یک کی دو دیگه نصب کنم . این کار بی فایدس امتحان کردم جواب نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) روي لوكال تست كنيد البته با جوملاي جومينا ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر