arashmmm1414 34 ارسال شده در شهریور 93 سلام با مراجعه به آدرس http://salesadco.ir/register.php?step=agreement و سپس در انتها کلیک بر روی گزینه قرارداد را خوانده و قبول دارم ، مشاهده خواهید نمود که نوشته های صفحه به صورت علامت سوال هستند، البته قوانین unicode-utf8 هم رعایت شده ولی به این صورت نشان داده میشه ، کسی میدونه مشکل از کجا می تونه باشه ؟! لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 آیا با cb ساختین یا با rsform یا چیز دیگه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در شهریور 93 نه کار من نیست باسه یه شرکت ارائه اینترنت هست که مشکل داره این صفحه گفتم مشکل رو بدونم چیه بهشون بگم خودشون ظاهرا اینکاره نیستن طراح سایتشون هم در دسترس نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 باید ببینیم چه افزونه ای استفاده کرده مشکل از دیتابیس هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر