bjbehrouz 4 ارسال شده در شهریور 93 با سلام مجدد خدمت همه اگر به سایت دانلودها رفته باشید میبینید که لینک های دانلود همه مطالب به صورت یکپارچه موجود میباشد باخودم گفتم آیا همچنین افزونه ای برای جوملا هم موجود میباشد یا خیر ؟ مثلا من اگر مطلبی هم برای دانلود گذاشتم میخواهم که تو همون صفحه آماده آپلود و فقط لینک بدم .که دیگر مثلا من یه ساعت وقت نذارم که لینک دانلود مرتب کنم رمز رو مرتب کنم نظردهی رو مرتب کنم . با همون افزونه من کل کارام رو انجام بدم اگر همچنین افزونه ای است لطفا معرفی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 احتمالا اختصاصي نوشته شده من كه تاحالا جايي همچين افزونه اي نديدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 در ضمن دانلود ها ورپرس هست نه جوملا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bjbehrouz 4 ارسال شده در شهریور 93 در ضمن دانلود ها ورپرس هست نه جوملا اما من از وردپرس که استفاده میکردم بیشتر قالباشون همچین صفحه ی آماده ای رو دیدم مثل قالب والاتر یا برگ گراف نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 برای جوملا احتمالا همچین امکانی وجود نداره و باید نوشته بشه از صفحه مدیران به یکنفر سفارش بدید بهترین فرد آقای تهرانی هست که متاسفانه فعلا وقت ندارن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر