bjbehrouz 4 ارسال شده در شهریور 93 با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و مدیران گرامی سوالی که داشتم این بود که ، من کامپوننت نصب کردم و میخوام از طریق ماژول اجراش کنم در قسمت مدیریت ماژول ها که میرم و گزینه جدید رو میزنم که ماژول جدید ایجاد بشه اون کامپوننت مورد نظر من موجود نیستش . چکار کنم ؟ سوال دومم این بود که پیرامون سوال قبل من از کامپوننت جوم اسپورت استفاده میکنم ، این کامپوننت رو چگونه اجراش کنم چون از طریق ماژول جدید اجرا نمیشه و من میخوام با شروع لیگ این کامپوننت رو فعال داشته باشم ؟ با تشکر از همه ی شما اگر امکانش موجود میباشد تصویری آموزش بذارید ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 بايد يه ماژول همراه كامپوننت وجود داشته باشه 1 واکنش ها : bjbehrouz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bjbehrouz 4 ارسال شده در شهریور 93 بايد يه ماژول همراه كامپوننت وجود داشته باشه آقا ممونو ازتون کلی گشتم تا بالاخره پیدا کردم 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر