mostafaf 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام خدمت اساتید دوستان من رو یک سایتی دارم قالب آمون رو تنظیم می کنم این لینکش منو رو هر کار کردم مرحله دومش رو نتونستم تنظیم کنم یک قسمت style به صورت internal هست و نتونستم تو فایل css کاری بکنم الان روی منو اخبار و اتفاقات --> اخبار شرکت --> تست منو تست میاد روی اخبار شرکت با فایرباگ که چک کردم تو فایل css چیزی نداره style داخلی داده نمی دونم این استایل داخلی رو از کجا پیدا کنم حذفش کنم ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafaf 0 ارسال شده در شهریور 93 این ذکمه ویرایش پست کجاست خواستم پستم رو ویرایش کنم ندیدم !! من گفتم style به صورت internal هست اشتباه کردم به صورت inline هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafaf 0 ارسال شده در شهریور 93 مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 لطفا نحوه حل رو هم ذکر کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر