ice man 4 ارسال شده در شهریور 93 با سلام خدمت تمام دوستان خوبم دوستان بنده در بخش پرداخت هزینه در k2 stor می خوام که مرحله ی آدرس حمل و نقل رو حذف کنم. احتمالا باید کد رو تغییر بدم .چون در بخش مدیریت برای حذف این مرحله قسمتی وجود نداشت. از دوستان خوبم می خوام که راهنماییک کنن. تصور رو هم ضمیمه کردم با تشکر از همه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 با سلام خدمت تمام دوستان خوبم دوستان بنده در بخش پرداخت هزینه در k2 stor می خوام که مرحله ی آدرس حمل و نقل رو حذف کنم. احتمالا باید کد رو تغییر بدم .چون در بخش مدیریت برای حذف این مرحله قسمتی وجود نداشت. از دوستان خوبم می خوام که راهنماییک کنن. تصور رو هم ضمیمه کردم با تشکر از همه آدرس دريافت افزونه يا دسترسي به هاست بديد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ice man 4 ارسال شده در شهریور 93 این k2 store که من نصب کردم هست فایل ضمیمه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ice man 4 ارسال شده در شهریور 93 این k2 store که من نصب کردم هست فایل ضمیمه این آدرس فایل هست بالا فراموش کردم فایل رو ضمیمه کنم http://s5.picofile.com/file/8138023918/30_k2_store.zip.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر