bbehnam 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام به همه اساتید برای سایتم که متعلق به یکی از هیاتهای ورزشی هست نیاز به یه قالب سبک و حرفه ای و کامل دارم که مطالب علمی رو قرار بدم.دنبال یه قالب خوب میگردم تجاری یا رایگان بودنش فرقی نداره .. چیزی که نظرم رو جلب کرده قالب ناب نیوز 3 هست ****** لینک دادن به سایت های دیگر تبلیغ محسوب میشود **** . به نظرتون این قالب به قیمتش می ارزه و کسی با این قالب کار کرده ؟؟ شما پیشنهاد بهتری دارید ؟ در ضمن نیاز به فرم ساز / سیسام عضویت و پرداخت بانکی هم دارم که فکر کنم باید جداگونه نصبش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در شهریور 93 سلام به همه اساتید برای سایتم که متعلق به یکی از هیاتهای ورزشی هست نیاز به یه قالب سبک و حرفه ای و کامل دارم که مطالب علمی رو قرار بدم.دنبال یه قالب خوب میگردم تجاری یا رایگان بودنش فرقی نداره .. چیزی که نظرم رو جلب کرده قالب ناب نیوز 3 هست *************** . به نظرتون این قالب به قیمتش می ارزه و کسی با این قالب کار کرده ؟؟ شما پیشنهاد بهتری دارید ؟ در ضمن نیاز به فرم ساز / سیسام عضویت و پرداخت بانکی هم دارم که فکر کنم باید جداگونه نصبش کنم اسم این قالب ورد نیوز هستش ! با سبک چیدمانی که داره قالب خوبیه ، اما قیمتش یکم گرونه ، نمونه دیگری ازش رو براتون لینک میزارم ، قالب ا خ ب ا ر 3 همون قالبه با کمی تغییرات و قیمت ارزانتر ، ببینید شاید خوشتان امد . لایسنس دارد ، اگر بیشتر از یک دامنه دارید موقع سفارش ذکر نمایید *********** 1 واکنش ها : bbehnam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر