sarvari 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستان دیروز افزونه yj Mega Menu برای ایجاد منوی ابشاری رو نصب کردم اما نمیدونم چرا فقط روی سیستم مغازه کار میکنه و توی خونه یا جاهای دیگه منو به صورت ابشاری نشون داده نمیشه فقط سر تیتر منو هست و ابشاری نمیاد به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarvari 0 ارسال شده در شهریور 93 کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟ عجیبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در شهریور 93 کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟ عجیبه این سیستم اون سیستم نداره عزیز من شاید مال کش باشه .کش و خالی کن ببین درست میشه 1 واکنش ها : sarvari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarvari 0 ارسال شده در شهریور 93 دوست من اگه کش بود که توی سیستم دوستام منو ابشاری رو نشون میداد ببین افزونه رو توی سیستم مغازه نصب کردم اونجا با هر مرورگری میرم روی سایتم منو ها رو ابشاری و کامل نشون میده اما توی خونه یا وقتی که دوستام میرن روی سایتم بالا نمیاد منو ابشاریش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 93 با سلام 1- آیا مونیتورهای شما از نظر اندازه یکی است ؟ 2- ممکنه مربوط به کش آِ اس پی باشه 3- ورژن مرورگرتون را چک کنید 1 واکنش ها : sarvari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 از آخرين ورژن مرورگر استفاده كنيد هم چنين آدرس سايت رو هم بديد ما هم تست كنيم. 1 واکنش ها : sarvari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarvari 0 ارسال شده در شهریور 93 با سلام 1- آیا مونیتورهای شما از نظر اندازه یکی است ؟ 2- ممکنه مربوط به کش آِ اس پی باشه 3- ورژن مرورگرتون را چک کنید مانیتورها فک نکنم مهم باشه چون روی چندین سیستم امتحانش کردم فقط روی سیستم مغازه منوابشاری کار میکنه کش ا ای پی چیه ؟ چه جوری باید پاکش کرد؟ مرورگر ها رو چندین با اپ کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarvari 0 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) از آخرين ورژن مرورگر استفاده كنيد هم چنين آدرس سايت رو هم بديد ما هم تست كنيم. مرورگر اپدیت هستش فک کنم ممنوعه ادرس سایتو توی انجمن بدیم ادرس سایت لطف کنید یه نیگاه بندازین ببینید منو میاد قسمت ابشارش؟ ممنون ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی لينك مستقيم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 شما صد درصد مشكل از كشتون هست براي من درسته. 1 واکنش ها : sarvari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarvari 0 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) شما صد درصد مشكل از كشتون هست براي من درسته. واقعا؟ عجیبه والا راستی کش کوم سیستم رو میگین؟ خونه یا مغازه؟ یعنی با مرورگر موزیلا کروم اکسپلور و ... همه نشون داده میشه؟ ویرایش شده شهریور 93 توسط sarvari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 شما كلا يكبار كش مرورگر رو پاك كنين با مرورگر هاي ديگه هم تست كنين منظورم كش خونه و... است تو مغازه كه نشون ميده مشكلي نيست 1 واکنش ها : sarvari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarvari 0 ارسال شده در شهریور 93 آقای قاسمی با همه ی مرورگرها تست کردم بازم نشون نمیده تا قبل از اینکه سایت کامل لود بشه افزونه کار میکنه اما وقتی سایت کامل لود بشه دیگه کار نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) آره درسته از افزونه های دیگه استفاده کن ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : sarvari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarvari 0 ارسال شده در شهریور 93 جوملا رو دوباره نصب کردم ولی بازم توی قسمت منو قالب امیر کبیر مشکل دارم منو ها رو ابشاری نشون نمیده یعنی کسی تا الان چنین مشکلی براش پیش نیومده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 شما از جومينا دريافت و نصب كن درست ميشه رفتي جوملافارسي رو دانلود كردي كه ما پشتيباني نميكنيم؟؟؟؟ 2 واکنش ها : sarvari و امیررضاتهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarvari 0 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) اقا لینکشو بزارین دانلود کنم بلکه فرجی شه دیگه کلافه شدم ویرایش شده شهریور 93 توسط sarvari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-knowledege/joomla-important-news/%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر