ساناز صداقتی 8 ارسال شده در شهریور 93 سلام من سایتم درست بود و قالب من رویستا هست و خواستم قالبم رو فشرده کنم و زمانی که از تنظیمات خود قالب درجه فشرده شدن رو روی اخرین حالت گذاشتم سایتم کلا بهم ریخت و زمانی که دوباره به حالت قبل برش گردوندم عرض قالبم کم شده و همه چیز بهم ریخته عرض قالب 980 بود و زمانی که عرض رو روی 1024 میبرم یکم درست میشه درصورتی که قبلا روی 980 خوب کار می کرد لطفا راهنمایی کنید ادرسyon.ir/fKuo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 برید داخل فایل زیر: http://www.imengar.venoos.net/cache/template/template-c73282f1.css بعد کد زیر رو پیدا کنید: .wrapper{width:980px} با کد زیر جایگزین کنید: .wrapper{width:1050px} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ساناز صداقتی 8 ارسال شده در شهریور 93 برید داخل فایل زیر: http://www.imengar.venoos.net/cache/template/template-c73282f1.css بعد کد زیر رو پیدا کنید: .wrapper{width:980px} با کد زیر جایگزین کنید: .wrapper{width:1050px} ببخشید قالب درست بود و یک دفعه اینطور شد این کد شما رو پیدا نکردم ولی اگر افزایش پهنای سایت هست فریمورک من قبلیت این را دارد که از تنظیمات قالب پهنا را زیاد کنم و لی من نمیخوام پهنا بیتر از 980 بشه من افزونه ای خاص هم نصب نکردم ولی زمانی که سایت رو فشرده کردم اینطور شد و با اینکه به حالت اول برش گردوندم باز درست نشد لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دسترسي بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ساناز صداقتی 8 ارسال شده در شهریور 93 دسترسي بديد درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 چه كاري انجام داديد دستوري كه دادم رو عوض نكرديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ساناز صداقتی 8 ارسال شده در شهریور 93 چه كاري انجام داديد دستوري كه دادم رو عوض نكرديد نه من اومدم بک اپی که از قالب داشتم رو برگردوندم و درست شد علت بهم ریختگیش رو هم نفهمیدم اخر اخه کلا داغون شده بود مثلا صفحه اصلی رو من در داخل منوی اصلی روی یک مطلب میذاشتم و این مطلب قبلانا در صفحه اصلی نمایش داده نمیشد ولی با بهم ریختگی قالب مطلب منوی اصلی-صفحه اصلی در سایت نمایان میشد نمیدونم چرا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر