iman4web 0 ارسال شده در شهریور 93 خطا در پلاگین اتصال جومشاپینگ به ملت در هنگام ورود به دروازه ملت خطای زیر میاد. پلاگین هر دو سایت http://www.rmjoomla.ir/ و جومینا رو تست کردم و این مشکل وجود دارد. IP سرور هم بدرستی در به÷رداخت ست شده است چون یک اسکریپت مجزا از جوملا نصب کردم و دروازه پرداخت ملت را تست کردم و درست بود. Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@gata.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 بانک ملت چند روزه مشکل داره باید برای رفع شدنش صبر کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در شهریور 93 بانک ملت چند روزه مشکل داره باید برای رفع شدنش صبر کرد یک بار دیگه مطلب من رو بخونید. نوشتم یک اسکریپت دروازه پرداخت ملت نصب کردم و داره کار میکنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 یک بار دیگه مطلب من رو بخونید. نوشتم یک اسکریپت دروازه پرداخت ملت نصب کردم و داره کار میکنه. آخه خیلی از سایت ها مشکل دارن با بانک ملت و وصل نمیشه گفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در شهریور 93 آخه خیلی از سایت ها مشکل دارن با بانک ملت و وصل نمیشه گفتم هیچ کسی نیست این مشکل رو حل کنه ؟ کسی بتونه درستش کنه دست مزدش رو هم میدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در شهریور 93 هیچ کسی نیست این مشکل رو حل کنه ؟ کسی بتونه درستش کنه دست مزدش رو هم میدم. یعنی هیچ کس نمیتونه ایت مشکل رو حل کنه ؟ اگر پلاگینی که منتشر شده مشکل داره بگید که یه فکر دیگه بکنم. کسی نیست این پلاگین رو بنویسه و پولشو بگیره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دوست عزيز من خودم از اين پلاگين استفاده كردم زنگ بزنيد درگاه بانك ملت ببينيد مشكل چيه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در شهریور 93 دوست عزيز من خودم از اين پلاگين استفاده كردم زنگ بزنيد درگاه بانك ملت ببينيد مشكل چيه درگاه مشکلی نداره. با یک اسکریپت مجزا از جوملا داره به خوبی کار میکنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 شايد بانك ملت تغييراتي داده كه با اين افزونه سازگاري نداره وگرنه خوب كار ميكرد اين افزونه متاسفانه من الان درگاه ندارم براي بانك ملت تست كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر