r.mousavi.doost 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام با تشکر از مدیران و کارشناسان جومینا. در حال حاضر برای راه اندازی یک سایت فروشگاهی از کامپوننت فارسی جومشاپینگ جومینا دارم استفاده می کنم. در صفحه اول سایت دارم از ماژول های مختلفی استفاده می کنم. می خوام آخرین محصولات فروشگاهم رو از هر دسته بندی ای که هست، توی یک ماژول در صفحه اصلی داشته باشم. یاد آور می شم که سایت من فقط یک سایت فروشگاهی نیست. بلکه یک سایت آموزشی تحلیلی هم هست. در صفحه اول در کنار ماژول اخبار، اسلایدر، و ... میخوام ماژول محصولاتم رو هم نمایش بدم. همچنین ماژول ورود کاربران جومشاپینگ که مشتریایی که قبلا ثبت نام کردن بتونن لاگین کنن. لطفا راهنمایی کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 احتمالا بايد نوشته بشه تا بتونيد اين كارو انجام بديد 1 واکنش ها : r.mousavi.doost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r.mousavi.doost 1 ارسال شده در شهریور 93 احتمالا بايد نوشته بشه تا بتونيد اين كارو انجام بديد کدی برای فراخوانی اطلاعات این کامپوننت نیست که بشه توی custom html گذاشت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 کدی برای فراخوانی اطلاعات این کامپوننت نیست که بشه توی custom html گذاشت؟ همين كد رو ميگم بايد نوشته بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r.mousavi.doost 1 ارسال شده در شهریور 93 همين كد رو ميگم بايد نوشته بشه گروه جومینا در دست اقدام نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 من پنج شنبه براتون مينويسم فقط يادآوري كنيد 1 واکنش ها : r.mousavi.doost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r.mousavi.doost 1 ارسال شده در شهریور 93 من پنج شنبه براتون مينويسم فقط يادآوري كنيد خیلی ممنونم. روی چشم.محبت می کنید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر