milad226 0 ارسال شده در شهریور 93 دوستان میخوام قالب نصب کنم ارور میده میشه راهنمایی کنید؟؟؟ JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 قالب مورد نظر منتشر شده توسط جومینا است؟ 1 واکنش ها : milad226 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad226 0 ارسال شده در شهریور 93 خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 چه قالبی دانلود کردید لینکشو پیام خصوصی کنید 1 واکنش ها : milad226 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 کمی صبر کنید قالب دانلود بشه 1 واکنش ها : milad226 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 کمی صبر کنید قالب دانلود بشه من نتونستم دانلود کنم شما که قالب رو دانلود کردید ببینید کوئیک استارت نیست آخه 27 مگ حجمشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad226 0 ارسال شده در شهریور 93 من تازه کارم . متوجه حرفتون نشدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 ببینید داخل فایل زیپی که دانلود کردید پوشه administrator وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad226 0 ارسال شده در شهریور 93 بله وجود داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 بله وجود داره پس کوئیک استارت است. داخل پوشه templates چه پوشه هایی وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad226 0 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) پوشه های زیر موجود هستن atomic beez_20 beez5 jf_texturia system index ویرایش شده شهریور 93 توسط milad226 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 پوشه jf_texturia رو تو دستکتاپ اکسترکت کنید و زیپش کنید بعد نصب کنید 1 واکنش ها : milad226 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad226 0 ارسال شده در شهریور 93 ببخشید پوشه که نمیشه اکسترکت کرد؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) پوشه ای که گفتم رو انتخاب کنید و alt+e رو بزنید از سمت راست دسکتاپ رو انتخاب کنید و ok رو بزنید ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : milad226 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 تونستید نصب کنید؟ 1 واکنش ها : milad226 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad226 0 ارسال شده در شهریور 93 الان از قسمت بارگذاری و نصب انجام دادم بعد تمام شدن هیچ پیامی نیومد که قالب نصب شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 بهترين كار اينه كه كلا همون بسته اي كه دانلود كرديد آپلود كنيد تو هاست و از اول نصب كنيد 1 واکنش ها : milad226 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad226 0 ارسال شده در شهریور 93 داخلtmp اپلود کردم. از زیپ خارج کردم. نصب از پوشه میزنم home/farsmsco/domains/uniazad.ir/public_html/tmp یا home/farsmsco/domains/uniazad.ir/public_html/tmp/installation ارور میده لطفا پوشه ای که بسته نصبی در آن قرار دارد را مشخص نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 شما باید کل سایت و دیتابیس رو پاک کنید و این بسته رو مثل خود جوملا آپلود و نصب کنید بعد بطور پیشفرض قالب وجود داره تو مدیریت قالب ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad226 0 ارسال شده در شهریور 93 انجام دادم بازم JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file این مسیر دارای بسته نصبی معتبری نمیباشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 انجام دادم بازم JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file این مسیر دارای بسته نصبی معتبری نمیباشد انجام دادم بازم JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file این مسیر دارای بسته نصبی معتبری نمیباشد شما باید کل سایت و دیتابیس رو پاک کنید و این بسته رو مثل خود جوملا آپلود و نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad226 0 ارسال شده در شهریور 93 یعنی منظورتون اینه بعد نصب جوملا قالب داخل روت اکسترکت کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اين بسته اي كه دانلود كرديد قالب نيست خود جوملا است. بايد نصب كنيد بعد از نصب به طور پيش فرض توي مديريت قالب ها موجوده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad226 0 ارسال شده در شهریور 93 نمیشه فایل های قالب جدا کرد فقط قالب رویه نسخه جومینا نصب کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 متاسفنه خير 1 واکنش ها : milad226 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر