sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 سلام دارم یک سایت برای خودم راه میندازم میخوام کنار فعالیتهای سایت 5 تا محصول جانبی رو هم برای فروش بذارم با توجه به اینکه نیازم فقط 5 تاست و نمیخوام به صورتیک فروشگاه قوی کار کنم + درخواست کاربر هم داخل جوملا ذخیره بشه و هم به ایمیل بره از چی استفاده کنم؟ (البته اگه دوتا واحد پول ساپورت کنه بهتره ولی اگه هم نشد زیاد مهم نیست...) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام بهترینش برای جوملا VirtueMJart هست . -------------------------------------------------------- چون محصولاتتون کم هست VirtueMart هم پیچیده هست میتونید از افزونه زرین پال هم استفاده کنید. موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 ممنون این دوتایی که فرمودین رایگانه یا تجاری؟ =----= اگه رایگان هستن لطفا لینک نسخه فارسی اولی رو بهم بدین... (سرچ کردم ولی مثل اینکه بعضی از ترجمه هاش مشکل دارن) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام اولی رایگتن هست - ولی بهینه شدشو پولی میفروشند. دومی تجاری / قیمتش پایین هست فکرکنم 15تومن/ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر