mostafaf 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام خدمت دوستان من در ادامه کار با قالب ot smart house که فروشگاهی هست و با virtumart کار می کنه رسیدم به قسمت سبد خرید یک مشکلی که من با راست چین کردن سبد خرید دارم اینه که اومده به صورت دستی به جدول align داده : <th align="left">نام</th> حالا من این جدول رو از کجا پیدا کنم که این رو درستش کنم ممنون می شم دوستان راهنمایی کنن اینم لینک سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما امکان دارد با عکس نشان دهید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafaf 0 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما امکان دارد با عکس نشان دهید ؟ لینک خود سایت رو گذاشته بودم اما این تصویر سبد خرید و تصویر فایرباگ : من الان می خوام عناوین سبد خرید رو راست به چپ کنم اما به صورت دستی به جدول align داده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 لینک خود سایت رو گذاشته بودم اما این تصویر سبد خرید و تصویر فایرباگ : من الان می خوام عناوین سبد خرید رو راست به چپ کنم اما به صورت دستی به جدول align داده شده دقيقا ميخوايد چيكار كنيد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafaf 0 ارسال شده در مرداد 93 دقيقا ميخوايد چيكار كنيد؟ ممنون دوست عزیز حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafaf 0 ارسال شده در مرداد 93 برای اینکه ظاهر سبد خرید رو درست کنم رفتم خود صفحه php مربوط به سبد خرید رو تو قالب پیدا کردم templates/ot_smarthouse/html/com_virtuemart/cart/default_pricelist.php این فایل رو ویرایش کردم حتی می تونید بعضی موارد رو که نمی خواید نمایش بدید رو حذف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر