alirezam50 25 ارسال شده در مرداد 93 سلام بچه ها من یه سایت دارم بر پایه پی اچ پی .یه درگاه بانک ملت گذاشتم ولی موقع برگشت به سایت پذیرنده ارور میده و شماره تراکنش و..... نمیده . از دوستان کسی بلده اینو برام درست کنه ؟ ای دی یاهوو بدید باهاتون تماس بگیرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در مرداد 93 دوستان برنامه نویس کسی نیست راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) دوستان برنامه نویس کسی نیست راهنمایی کنه با جوملا ساختین؟ ویرایش شده مرداد 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در مرداد 93 با جوملا ساختین؟ دقت کرده باشید مطرح کردم با پی اچ پی این پست هم در بخش دیگر مسائل مطرح شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما عموما اینجا مشکلات مربوط به جوملا و پیرامون اون مطرح میشه البته اینکه اینجا مطرح کردید نشانه جومینایی بودن شماست که می خواهید همه مشکلات تون رو جومینایی ها حل کنند اما بهتره در تالارهایی که از php پشتیبانی می کنند بپرسید ارادت 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر