joonior 1 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام من جوملا رو روي هاست رايگان نصب كردم و اطلاعات ديتابيس هم درست وارد مي كنم ولي ارور ميده چيكار بايد بكنم؟ روي لوكال هاست هم نصب كردم نشد. ویرایش شده مرداد 93 توسط joonior نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام من جوملا رو روي هاست رايگان نصب كردم و اطلاعات ديتابيس هم درست وارد مي كنم ولي ارور ميده چيكار بايد بكنم؟ روي لوكال هاست هم نصب كردم نشد. به انجمن جومينا خوش آمديد توي وارد كردن اطلاعات ديتا بيس بايد نوع هاست رو بزاريد: mysql.main-hosting.com بعد اطلاعات رو وارد كنيد براي نصب روي لوكال هم بايد آخرين ورژن نرم افزار رو نصب كنيد. موفق باشيد. 1 واکنش ها : joonior نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
siamak 3 ارسال شده در مرداد 93 به انجمن جومينا خوش آمديد توي وارد كردن اطلاعات ديتا بيس بايد نوع هاست رو بزاريد: mysql.main-hosting.com بعد اطلاعات رو وارد كنيد براي نصب روي لوكال هم بايد آخرين ورژن نرم افزار رو نصب كنيد. موفق باشيد. دوست عزیز هاست رایگان محدودیت زیاد داره واسه همین خیلی وقتا توی نصب خیلی از مدیریت محتواها مشکل ایجاد میشه . بیشتر به درد سایتهای html و مشابه میخوره . ولی اگه خواستید پیام خصوصی بدید تا یه نگاه کنم اگه مشکل از خود هاست نباشه براتون نصب میکنم 1 واکنش ها : joonior نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joonior 1 ارسال شده در مرداد 93 به انجمن جومينا خوش آمديد توي وارد كردن اطلاعات ديتا بيس بايد نوع هاست رو بزاريد: mysql.main-hosting.com بعد اطلاعات رو وارد كنيد براي نصب روي لوكال هم بايد آخرين ورژن نرم افزار رو نصب كنيد. موفق باشيد. ممنون آقای قاسمی درست شد مشکل همین بود که گفتی هر دو کاری که گفتید انجام دادم و هر دو مشکلم برطرف شد یه دنیا ممنونم. دوست عزیز هاست رایگان محدودیت زیاد داره واسه همین خیلی وقتا توی نصب خیلی از مدیریت محتواها مشکل ایجاد میشه . بیشتر به درد سایتهای html و مشابه میخوره . ولی اگه خواستید پیام خصوصی بدید تا یه نگاه کنم اگه مشکل از خود هاست نباشه براتون نصب میکنم ممنون از لطف شما ولی مشکلم برطرف شد مشتکرم از تمام جومینایی ها 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر