saintanger 5 ارسال شده در مرداد 93 با سلام خدمت دوستان عزيزقالب ميخواستم براي سايت هاي دايركتوريكسي چيزي ميشناسه معرفي كنه قالب خوب ؟!نيازي هم نيست جوملا باشه، html هم باشه خوبهيه چيزي تو مايه هاي اين سايتبا تشكر ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 منظرتون از دايركتوري چيه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saintanger 5 ارسال شده در مرداد 93 منظرتون از دايركتوري چيه؟ سايت دايركتوري به سايتهايي ميگن كه مثلا فهرست خدمات يا مشاغلي رو نمايش ميدن مثل سايت هاي پورتال شهرك هاي صنعتي يا مثل همين سايت كتاب اول كه معرفي كردم 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 خوب براي اينكار از هر قالبي مي تونيد استفاده كنيد لازم نيست حتما قالب دايركتوري باشه اين سايتي هم كه داديد اصلا وقتي رفتم توش نفهميدم دايركتوري هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saintanger 5 ارسال شده در مرداد 93 خوب براي اينكار از هر قالبي مي تونيد استفاده كنيد لازم نيست حتما قالب دايركتوري باشه اين سايتي هم كه داديد اصلا وقتي رفتم توش نفهميدم دايركتوري هست. ببينيد بايد يه قسمت براي سرچ داشته باشه و همينجور قسمتي براي معرفي واحدهاي تازه عضو شده و معرفي دسته بندي واحد ها و .... معمولا به نام Directory & Listing شناخته ميشن اينجور قالب ها من ميتونم بزنم خودم اما فرصتش رو ندارم براي همين تصميم گرفتم توي اينترنت دنبالش بگردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر