rezajaf 21 ارسال شده در مرداد 93 با سلام دوستان من یک کامپوننت گالری ویدئویی دقیقا مثل این سایت میخوام:رسانه تصویری دیجی کالا - Digikala.TV آیا همچین کامپوننتی هست و اسمش رو لطفا ذکر کنیدباتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajaf 21 ارسال شده در مرداد 93 کسی نیست کمکم کنه ثواب داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 کسی نیست کمکم کنه ثواب داره 1- لطفا کمی صبور باشید 2- قبل از جستجو هم در انجمن هم در گوگل بگردید 3- بفرمائید: http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-image-and-voice/joomla-extesion-player/%DA%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-2-5.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajaf 21 ارسال شده در مرداد 93 1- لطفا کمی صبور باشید 2- قبل از جستجو هم در انجمن هم در گوگل بگردید 3- بفرمائید: http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-image-and-voice/joomla-extesion-player/%DA%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-2-5.html با سلام جناب قاسمی من این کامپوننتی که فرمودید رو دانلود کردم کار نمیکنه همه چی اوکی هست ولی پخش انجام نمیشه انواع فرمتها رو هم تست کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 با سلام جناب قاسمی من این کامپوننتی که فرمودید رو دانلود کردم کار نمیکنه همه چی اوکی هست ولی پخش انجام نمیشه انواع فرمتها رو هم تست کردم دانلود ميشه يا اصلا هيچ اتفاقي نمي افته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajaf 21 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) دانلود ميشه يا اصلا هيچ اتفاقي نمي افته پخش فیلم نمیتونم انجام بدم البته من دارم لوکال تست میکنم آیا مشکل از این هست ویرایش شده مرداد 93 توسط rezajaf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 پخش فیلم نمیتونم انجام بدم البته من دارم لوکال تست میکنم آیا مشکل از این هست داداش شما IDM رو نصب كن ببين دانلود ميشه يا اصلا هيچ اتفاقي نميافته اگر هيچ اتفاقي نيافتاد فايلهاتو براي من بفرست با بكاپ ديتابيست بيارمش رو هاست تا بررسي بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajaf 21 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) داداش شما IDM رو نصب كن ببين دانلود ميشه يا اصلا هيچ اتفاقي نميافته اگر هيچ اتفاقي نيافتاد فايلهاتو براي من بفرست با بكاپ ديتابيست بيارمش رو هاست تا بررسي بشه جناب قاسمی عزیز آپلود کردم تو هاستم مشکلم برطرف شد فقط نمیدونم چرا این دکمه پخش جاش روی خود فیلم نیست عکس رو ضمیمه کردم ویرایش شده مرداد 93 توسط rezajaf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر