mehd 7 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) با سلام از دوستانی که از ماژول SJ BASIC NEWS استفاده می کنند و قادر به تبدیل تاریخ انتشار مطلب به تاریخ شمسی شدند تقاضا می کنم این راه حل رو در اختیار ما و دیگران قرار دهند با تشکر ------------------------------------------- زکات علم ، نشر آن است ویرایش شده مرداد 93 توسط mehd نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما در یک تاپیک دیگر فرموده بودید کدش رو پیدا کردید این جا قرارش بدید تا بگم چیکار کنید. چون من پست قبلی تون رو زودتر دیدم اونجا هم پاخ دادم لطفا زین پس در این تاپیک پیگیر شوید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehd 7 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) فکر می کنم این کدش باشه public static function groupByDate($list, $type = 'year', $article_grouping_direction, $month_year_format = 'F Y') { $grouped = array(); if (!is_array($list)) { if ($list == '') { return $grouped; } $list = array($list); } foreach($list as $key => $item) { switch($type) { case 'month_year': $month_year = JString::substr($item->created, 0, 7); if (!isset($grouped[$month_year])) { $grouped[$month_year] = array(); } $grouped[$month_year][$key] = $item; break; case 'year': default: $year = JString::substr($item->created, 0, 4); if (!isset($grouped[$year])) { $grouped[$year] = array(); } $grouped[$year][$key] = $item; break; } ویرایش شده مرداد 93 توسط mehd نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما خیر دوست عزیز این نیست کدی که تاریخ رو در سایت نشون میده رو پیدا کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehd 7 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) درود بر شما خیر دوست عزیز این نیست کدی که تاریخ رو در سایت نشون میده رو پیدا کنید با سلام دوست عزیز کدی رو که این ماژول در سایت استفاده می کنه رو پیدا نمی کنم البته تمام پوشه این ماژول رو گشتم و فقط به همین کدهای بالا رسیدم Line 192: public static function groupByDate($list, $type = 'year', $article_grouping_direction, $month_year_format = 'F Y') Line 239: $formatted_group = $date->format($month_year_format); Line 239: $formatted_group = $date->format($month_year_format); Line 239: $formatted_group = $date->format($month_year_format); Line 240: $grouped[$formatted_group] = $items; و این خطوط بالا معمولا کجا باید به دنبال کد تاریخ قرار داده شده در ماژول باشیم ؟ ویرایش شده مرداد 93 توسط mehd نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) درود بر شما در پوشه tmpl فایل default.php اگر از نسخه 2.5.0 این افزونه استفاده می کنید کد زیر را پیدا کنید <?php echo $item['created']?> و با کد زیر جایگزین کنید <?php echo JHtml::date("$item['created']" , 'd M Y', true)?> اگر از نسخه 3.0 این افزونه استفاده می کنید کد زیر را پیدا کنید <?php echo $item->created?> و کد زیر را جایگزین کد بالا کنید <?php echo JHtml::date("$item->created" , 'd M Y', true)?> ویرایش شده مرداد 93 توسط محمدحسین میری 1 واکنش ها : mehd نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehd 7 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما در پوشه tmpl فایل default.php اگر از نسخه 2.5.0 این افزونه استفاده می کنید کد زیر را پیدا کنید <?php echo $item['created']?> و با کد زیر جایگزین کنید <?php echo JHtml::date("$item['created']" , 'd M Y', true)?> اگر از نسخه 3.0 این افزونه استفاده می کنید کد زیر را پیدا کنید <?php echo $item->created?> و کد زیر را جایگزین کد بالا کنید <?php echo JHtml::date("$item->created" , 'd M Y', true)?> با سلام یعنی با این کمک مارو درگیر انجمن کردید آقای میری متشکرم 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehd 7 ارسال شده در شهریور 93 با سلام یعنی با این کمک مارو درگیر انجمن کردید آقای میری متشکرم با سلام مجدد من این ماژول رو در صفحه اصلی منتشر کردم آیا اطلاع از نحوه صفحه بندی آن دارید که مثلا 10 مطلب در صفحه اصلی وصفحات ماقبل زیر آن شماره گذاری شده باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 93 درود بر شما اینجای کار یکمی سخت میشه به همین راحتی نیست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehd 7 ارسال شده در شهریور 93 درود بر شما اینجای کار یکمی سخت میشه به همین راحتی نیست! ما مرد روزهای سختیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر