amin912 2 ارسال شده در مرداد 93 سلام من یه بسته نصبی نصب کردم وقتی ماژول mod_wsportfolio رو نصب میکنم تو ادمین پنل زمانی که تو بعد از تغییرات در تنظیمات ماژول تنظیمات ذخیره نمیشن لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در مرداد 93 روی یک بسته نصبی جوملا دیگر نصب کنید ببنید باز به همین شکل هست یا نه 1 واکنش ها : amin912 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin912 2 ارسال شده در شهریور 93 روی یک بسته نصبی جوملا دیگر نصب کنید ببنید باز به همین شکل هست یا نه نصب کردم ولی اونجا مشکل نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 93 :-) این از اون مشکل ها بود که من 2 روز گیرش بودم ببین در یکی از ماژول هات احتمالا iframe داری ماژول ها را دونه دونه غیر فعال کن و امتحان کن ماژول مشکل دار مشخص میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin912 2 ارسال شده در شهریور 93 :-) این از اون مشکل ها بود که من 2 روز گیرش بودم ببین در یکی از ماژول هات احتمالا iframe داری ماژول ها را دونه دونه غیر فعال کن و امتحان کن ماژول مشکل دار مشخص میشه داداش همه ماژول ها رو غیر فعال کردم باز هم تاثیر نداشت هیج تغییری ذخیره نمیشه جالبه فقط تو این سایت اینطوره حتی قالب روهم غیر فعال کردم ولی باز تاثیری نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر