atlasm 11 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام دوستان من از وقتی کامپوننت کی 2 رو نصب کردم میخوام ثبت نام کنم فرم ثبت نام میاد اما وقتی تایید میکنم ارور 404 میده مشکل چیه ؟ قسمت پایین هم میزنه افزونه یافت نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید. ویرایش شده مرداد 93 توسط atlasm نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما کامپوننت را از سایت اصلی دریافت کرده و مجدد نصب کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر از این اطلاعات تون هم یک بک آپ بگیرید 1 واکنش ها : atlasm نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atlasm 11 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما کامپوننت را از سایت اصلی دریافت کرده و مجدد نصب کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر از این اطلاعات تون هم یک بک آپ بگیرید امتحان کردم نشد دوباره ینی مشکل از چی میتونه باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atlasm 11 ارسال شده در مرداد 93 البته وقتی کامپوننت رو پاک میکنم درست میشه کامپوننت رو دارید که دانلود کنم؟ فارسی و تقویم جلالی باشه ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما جومینا قبلا منتشر کرده است درباره تاریخ شمسی هم مدیر محترم اقای انگوتی هم تاریخ شمسی را اکی کردند جستجو کنید هر دو صفحه های اول گوگل و تالار هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atlasm 11 ارسال شده در شهریور 93 اقا ی مشکل دیگه: من وقتی وارد قسمت کاربری میشم از داخل سایت بعد ک خارج میشم یا همون خروج رو میزنم ویغام میده SOME_ERROR_CODE - JFolder::create: Path not in open_basedir paths این پیغامشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر