pasar 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام سال نو مبارک من یه ماژول واسه لاگین می خواستم مثل همین ماژول سایت شما که می خوام نوشته های درون کادر فارسی باشن لطفا لینک دانلود بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در فروردین 90 فکر کنم با ماژول ورود دیفالت خود جوملا هم بشه اما من خودم که از yoo login استفاده میکنم.البته تجاری هم نیست http://dl.joomina.ir/file.php?file=2a7e8e80cba5493b6655855108162703 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام درقیقاً منظورتون رو از این که نوشته ها درون کادر باشند . نگرفتم ! در سایت چند ماژول برای عوض کردن لوگین موجود هست. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در فروردین 90 با سلام درقیقاً منظورتون رو از این که نوشته ها درون کادر باشند . نگرفتم ! در سایت چند ماژول برای عوض کردن لوگین موجود هست. یا حق منظورم اینه که داخل کادر نوشته ها به صورت فارسی باشند . یعنی اینکه در کادر رمز عبور نقطه چین باشه و در کادر نام کاربری نوشته باشه نام کاربری ، یه چیزی مثل همین که الان تو انجمن استفاده می شه می خوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام از همونی که دوستمون لینک دادن استفاده کنید . / جزوه بهترینهاست/ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در فروردین 90 از اون استفاده کردم ، دقیقا همونی هست که میخوام ولی وقتی ماژول خود جوملا واسه لاگین که پیشفرض روش نصبه رو غیر فعال می کنم ، نوشته های ماژول تز فارسی به انگلیسی تغییر پیدا می کنه ، مشکل چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام هیچ مشکلی در کار نیست ! باید نوشته های مورد نظر رو فارسی کنید . فکر کنم فارسی شدش موجود هست /سرچ کنید/ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در آبان 90 ببخشید این ماژول رو چه طور میتونم افقی کنم؟ الان دو تا کادر خالی بالای سر هم هستن اما من میخوام به صورت افقی کنار هم قرار بگیرن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام بعد از نصب ماژول از طریق مدیریت ماژولها به قسمت ویرایش این ماژول برید و در اونجا می تونید تنظیم کنید افقی باشد یا عمودی... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر