personable 55 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان ! یک هاست ویندوز هست که دامین اصلیش www.???.com است . 3 تا دامین بصورت جانشین توش پارک شده . حالا چطور میتونم کاری کنم که هر کس نام اون 3 تا دامین جانشین رو که وارد کرد ! ریدایرکت بشه روی دامین اصلی ؟ لطفا راهنمایی کنید دوستان خوب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان ! یک هاست ویندوز هست که دامین اصلیش www.???.com است . 3 تا دامین بصورت جانشین توش پارک شده . حالا چطور میتونم کاری کنم که هر کس نام اون 3 تا دامین جانشین رو که وارد کرد ! ریدایرکت بشه روی دامین اصلی ؟ لطفا راهنمایی کنید دوستان خوب منتظر هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 http://www.topjoomin...13262938831.zip 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در مرداد 93 http://www.topjoomin...13262938831.zip سلام ممنونم این چه افزونه ایست ؟ میشه یک توضیح مختصر بدید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hakash 1 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام دوستان ! یک هاست ویندوز هست که دامین اصلیش www.???.com است . 3 تا دامین بصورت جانشین توش پارک شده . حالا چطور میتونم کاری کنم که هر کس نام اون 3 تا دامین جانشین رو که وارد کرد ! ریدایرکت بشه روی دامین اصلی ؟ لطفا راهنمایی کنید دوستان خوب برو تو هاستت از گزینه "انتقال دهنده دامنه" استفاده کن اگر خواستی دسترسی رو پ خ کن برات انجام بدم ویرایش شده مرداد 93 توسط hakash 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در مرداد 93 برو تو هاستت از گزینه "انتقال دهنده دامنه" استفاده کن اگر خواستی دسترسی رو پ خ کن برات انجام بدم بسیار ممنونم دوست گرامی ، ریدایرکت گزینه مناسبی برام نبود ! زیرا رنگ دامنه ها برام خیلی مهم هستش ! بخاطر همین برای هر سه دامنه دیگر لایسنس تهیه کردم ! باز هم سپاسگذارم از توجه شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام ممنونم این چه افزونه ایست ؟ میشه یک توضیح مختصر بدید ؟ اشتباه لينك دادم اين افزونه acesef هست تو خود سايت جومينا تو همين آدرس دانلود توضيحات داره http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-searchengin-seo/seo-tools/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%87%D8%A7-%D9%88%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7-acesef.html 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما استفاده از یک افزونه سئو تنها برای اینکار فکر نکنم کار جالب و حرفه ای باشه! ممکن هست با نصب افزونه سئو تغیر لینک داشته باشید و دردسر های بعد از اون : ( بهترین کار این هست که در قسمت parked domain بر روی گزینه manage redirection مربوط به دامنه ها کلیک کنید و به آدرس مورد نیازتان ریدایرکت کنید. ( از گزينه redirection سی پنل نیز می توانید استفاده کنید.) 2 واکنش ها : چهارسوق و personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما استفاده از یک افزونه سئو تنها برای اینکار فکر نکنم کار جالب و حرفه ای باشه! ممکن هست با نصب افزونه سئو تغیر لینک داشته باشید و دردسر های بعد از اون : ( بهترین کار این هست که در قسمت parked domain بر روی گزینه manage redirection مربوط به دامنه ها کلیک کنید و به آدرس مورد نیازتان ریدایرکت کنید. ( از گزينه redirection سی پنل نیز می توانید استفاده کنید. تشکر میکنم ! اما این هاست ، ویندوزی می باشد. من گزینه ای به نام manage redirection تو هاست ویندوزی ندیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در مرداد 93 اشتباه لينك دادم اين افزونه acesef هست تو خود سايت جومينا تو همين آدرس دانلود توضيحات داره http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-searchengin-seo/seo-tools/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%87%D8%A7-%D9%88%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7-acesef.html مرسی ، اما این نسخه برای جوملا 1.5 معرفی شده است ! آیا برای 2.5 همچین افزونه ای هست ؟ یا همین روی 2.5 نصب میشود ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) آدرس هاتون رو بدید کد PHP رو بزارم براتون ویرایش شده مرداد 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر