hafezi 1 ارسال شده در مرداد 93 روز بخیر من کامپوننت درگاه بانکی جومینا رو به همراه ماژول پرداخت سریع روی سایتم نصب کردم. و تمام مراحل گفته شده در ویدئو آموزشی آقای تهرانی رو انجام دادم. اما زمانی که دکمه پرداخت رو کلیک میکنم صفحه انتقال به بانک ظاهر میشه و پرداخت تو همین مرحله باقی میمونه. اگه از اساتید و دوستان محترم کسی راه حل رو میدونید لطفا راهنماییم کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 روز بخیر من کامپوننت درگاه بانکی جومینا رو به همراه ماژول پرداخت سریع روی سایتم نصب کردم. و تمام مراحل گفته شده در ویدئو آموزشی آقای تهرانی رو انجام دادم. اما زمانی که دکمه پرداخت رو کلیک میکنم صفحه انتقال به بانک ظاهر میشه و پرداخت تو همین مرحله باقی میمونه. اگه از اساتید و دوستان محترم کسی راه حل رو میدونید لطفا راهنماییم کنید. ممنون يعني چي باقي ميمونه مي تونيد لينك بديد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hafezi 1 ارسال شده در مرداد 93 يعني چي باقي ميمونه مي تونيد لينك بديد؟ یعنی مراحل پرداخت ازین جلوتر نمیره. به صفحه بانک نمیره که کاربر بخواد اطلاعاتشو وارد کنه مثله صفحه الحاق شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 یعنی مراحل پرداخت ازین جلوتر نمیره. به صفحه بانک نمیره که کاربر بخواد اطلاعاتشو وارد کنه مثله صفحه الحاق شده احتمالا مشكل از بانك هست 1 واکنش ها : hafezi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hafezi 1 ارسال شده در مرداد 93 احتمالا مشكل از بانك هست من باید با کجا تماس بگیرم؟ برای به پرداخت مسیچ گذاشتم. 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hafezi 1 ارسال شده در مرداد 93 من باید با کجا تماس بگیرم؟ برای به پرداخت مسیچ گذاشتم. مشکل رو متوجه شدم. باید با توجه به سیستم جدید بانکی شاپرک url ها رو تغییر بدم و دوباره درخواست بدم. ولی متاسفانه نمیدونم این تغییرات باید از کدوم فایل صورت بگیره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 مشکل رو متوجه شدم. باید با توجه به سیستم جدید بانکی شاپرک url ها رو تغییر بدم و دوباره درخواست بدم. ولی متاسفانه نمیدونم این تغییرات باید از کدوم فایل صورت بگیره! ميتونيد لينك افزونه رو براي بررسي كد ها بديد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hafezi 1 ارسال شده در مرداد 93 ميتونيد لينك افزونه رو براي بررسي كد ها بديد؟ http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/bank-mellat.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر