arashmmm1414 34 ارسال شده در مرداد 93 سلام دنبال ماژول نمایش تاریخ و ساعت شمسی-فارسی به صورت افقی باسه جوملا 2.5 میگردم لطفا راهنمایی کنید از کجا دریافت کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما جستجو در گوگل : https://www.google.com/search?q=%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84+%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4+%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE+%D8%A8%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA+%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C+%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7+2.5&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=fflb 1 واکنش ها : arashmmm1414 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) من یه ماژول نمایش تاریخ و ساعت شمسی دانلود و با موفقیت نصب کردم ولی هنگام نمایش در سایت پیغام زیر در موقعیت مورد نظر میاد Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/golest12/public_html/main/modules/mod_newstyper/helper.php on line 75 آدرس سایت: http://golestanwrestling.ir در حال حاضر در سمت چپ زیر هدر سایت گذاشتم و بصورت نصفه نیمه نشون میده لطفا کمک کنید ویرایش شده مرداد 93 توسط آرش مرندی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 من نميبينمش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) من نميبينمش تو تصویر مشخص کرده ام ببینید ، به صورت نصفه نیمه نشون میده با رنگ سفید بین نوار خاکستری منو و منوهای تب شده اطلاعیه و مقالات ویرایش شده مرداد 93 توسط آرش مرندی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 تو تصویر مشخص کرده ام ببینید ، به صورت نصفه نیمه نشون میده با رنگ سفید بین نوار خاکستری منو و منوهای تب شده اطلاعیه و مقالات تو موقعيت left بگذاريد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در مرداد 93 تو موقعيت left بگذاريد ضمن تشکر از شما ولی خب اینجوری بود که خودم میذاشتم الان تو موقعیتی هست به نام search که هر ماژول دیگری رو اونجا خوب نشون میده ولی باسه تاریخ و ساعت نمی دونم مشکل چیه باسه رفع مشکل پیغام دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 دسترسي بديد بررسي بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در مرداد 93 باستون پ.خ کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 باستون پ.خ کردم فقط نوشتيد: سلام دسترسی به مدیریت سایت جهت رفع مشکل این صفحه http://forum.joomina...قی/#entry128665 يوزر پس و آدرس نداديد 1 واکنش ها : arashmmm1414 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در مرداد 93 یکی از مدیران باید همین مشکل رو حل کنه قبلا هم پیش اومده من پیام ارسال می کنم ولی کامل ارسال نمیشه الان دوباره باستون دوبار ارسال کردم ولی وقتی چک کردم دیدم همه چی ارسال میشه غیر از نام کاربری و رمز یکی بررسی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر