gezir 0 ارسال شده در خرداد 89 با سلام من از بسته شارنیوز استفاده می کنم ولی یه مشکل برایم پیش اومده اون هم این که زمانی که وارد سایت می خوا بشم ارور : HTTP 500 می دهد اینم آدرس سایت: http://www.ettehad-club.com/ لطفا من رو راهنمایی نمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hesam 0 ارسال شده در خرداد 89 دوست من میشه user و pass رو برام پیام خصوصی کنی تا یه نگاه به سایت بندازم تا اشکالش رو بدونم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 89 دوست عزیز سایت شما درست شد ؟ می گم وقتی وارد سایت می شین این ارور رو می ده ؟ وارد بخش مدیریت می تونید بشین ؟ بعد از نصب قالب این مشکل پیش اومد یا آخرین ماژول یا کامپونتی که نصب شد این مشکل پیش اومد ؟ راستی آقا حسام برای شما درست کردن؟ مشکلش چی بود ؟ ممنون شهریار جون:heart::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 89 با سلام اين مشكلات معمولا از سرور شما هستش ، يه تماس با مسئول سرور داشته باشيد .. قبل از اين مشكل در تنضيمات اصلي سايت تغييراتي ايجاد نكرديد ؟ موفق باشيد يا علي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر