zagros 1 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان موقع ایجاد جدول با اینکه border هم داره ، جدول میریزه به هم. اصلا هم border را نشون نمیده؟؟ چکار کنم . ادیتورمو عوض کردم JCE نصب کردم ، داخل JCE وقتی روی آیکن درج جدول کیلیک میکنم اصلا اون پنجره مربوط به مشخصات جدول را باز نمیکنه چکار کنم چکار کنم چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 93 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مقدار border در حالت پیشفرض 0 هست آیا مقدار بهش دادید یا گذاشتید بصورت پیشفرض بمونه!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zagros 1 ارسال شده در مرداد 93 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مقدار border در حالت پیشفرض 0 هست آیا مقدار بهش دادید یا گذاشتید بصورت پیشفرض بمونه!؟ موفق باشید سلام. بله عرض کردم border مقدار داره. چاره بیندیشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما مطمئن هستید که مشکل از border هست ؟ شاید جدول با چیز دیگری تداخل داشته باشد ادرس سایت تان را قرار دهید شاید بتوانیم با css این مورد را حل کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سایت بنده هم اینطوریه من کاری که کردم این بود که توی یک فایل Html جدول بندی رو انجام دادم و با تگ Iframe به داخل مطلب آوردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر