abolfazl2014 0 ارسال شده در مرداد 93 با سلام و عرض ادب بنده در حذف کردن چند افزونه به مشکل برخورد کردم هر کاری میکنم موقع حذف خطا میده واقعا کلافم کرده مثلا افزونه فروم kunena , nextend menu و ... لطفا راهنماییم کنید چون حجم هاستم داره پر میشه این افزونه ها هم حجمشون زیاده پاک کنم کلی فضا خالی میشه. ممنون YasCactus.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در مرداد 93 با سلام و عرض ادب بنده در حذف کردن چند افزونه به مشکل برخورد کردم هر کاری میکنم موقع حذف خطا میده واقعا کلافم کرده مثلا افزونه فروم kunena , nextend menu و ... لطفا راهنماییم کنید چون حجم هاستم داره پر میشه این افزونه ها هم حجمشون زیاده پاک کنم کلی فضا خالی میشه. ممنون YasCactus.ir شما دقیقا برای حذف افزونه ها تون چه مراحلی را طی میکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolfazl2014 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام مجدد سوال کرده بودید که چه مراحلی طی میکنم؟ از منوی افزونه ها گزینه مدیریت افزونه ها رو انتخاب میکنم و روی تب مدیریت کلیک میکنم تمام افزونه هارو میاره و افزونه ای که میخوام حذف کنم انتخاب کرده و خروج از حالت نصب رو میزنم که ارور میده موندم چیکار کنم خیلی کلافم کرده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام مجدد سوال کرده بودید که چه مراحلی طی میکنم؟ از منوی افزونه ها گزینه مدیریت افزونه ها رو انتخاب میکنم و روی تب مدیریت کلیک میکنم تمام افزونه هارو میاره و افزونه ای که میخوام حذف کنم انتخاب کرده و خروج از حالت نصب رو میزنم که ارور میده موندم چیکار کنم خیلی کلافم کرده. دسترسی بدید تست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 93 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید چه خطایی دریافت میکنید؟ سطوح دسترسی اتان درست هست؟ مسیرهای tmp و logs در فایل configuration.php درست درج شدند؟(باید قابل ویرایش باشند) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر