topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان کامپوننت کتاب آسمانی قرآن از سایت جومینا گرفتم طبق آموزش ابتدا دیتابیس رو نصب کردم ولی الان که میخوام خود کامئوننت رو نصب کنم خطای زیر رو میده ممنون میشم سریعا راهنمایی بفرمایید JInstaller: :نصب: فایل /home2/mehremo1/public_html/tmp/install_53ea6ba132e34/install.alfurqan15x.php موجود نیست نصب کامپوننت: عدم کپی فایل نصب PHP. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درودبر شما یکبار پوشه tmp را محتویاتش را خالی کنید مجدد نصب از پوشه را امتحان کنید اگر نشد کامپوننت مشکل دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 تست کردم ولی باز هم همون خطا رو میده مگه جومینا افزونه هاشو بدون تست کردن منتشر میکنه؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما لینکی که افزونه را دریافت کردید را بدهید تا ما هم نصب کنیم ببینیم مشکل کجاست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 سلام خدمت شما http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/all-free/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر