rezajaf 21 ارسال شده در مرداد 93 با سلام من یک قالب مثل این سایت میخوام کسی از دوستان اگه سراغ داره لطفا ارائه بده ضروری هست GFIVEباتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 با سلام من یک قالب مثل این سایت میخوام کسی از دوستان اگه سراغ داره لطفا ارائه بده ضروری هست GFIVE باتشکر قالب Shaper_Express تقريبا شبيه اين هست فقط تجاريه 1 واکنش ها : rezajaf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajaf 21 ارسال شده در مرداد 93 قالب Shaper_Express تقريبا شبيه اين هست فقط تجاريه روByekanسلام جناب قاسمی عزیز من این قالبو تهیه کردم فقط نمیدونم چطور میتونم فونت مثلا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 93 درود از fontface میتونید استفاده کنید. در انجمن فکر کنم تاپیک هایی بر این مبنی باشه اگر در انجمن یافت نکردید در گوگل جستچو کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajaf 21 ارسال شده در مرداد 93 درود از fontface میتونید استفاده کنید. در انجمن فکر کنم تاپیک هایی بر این مبنی باشه اگر در انجمن یافت نکردید در گوگل جستچو کنید موفق باشید با سلام استفاده کرم نتیجه نداد ضمنا این قالبی که من دارم از فریم ورک هیلکس استفاده شده در اون و هرکاری میکنم نمیتونم فونت بذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر