hesamtabatabaei 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام نصب کردم و پلاگین پرداخت فعال کردمrsmemmebr ship من کامپوننت وقتی کاربر لغو پرداخت میزنه در صفحه بانک میشه به سایت و پیغام موفقیت آمیز بودن میده redirect من میخوام اگر پرداخت انجام بشه فاکتور یا بلیت برای اون طرف نمایش بده میشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام نصب کردم و پلاگین پرداخت فعال کردمrsmemmebr ship من کامپوننت وقتی کاربر لغو پرداخت میزنه در صفحه بانک میشه به سایت و پیغام موفقیت آمیز بودن میده redirect من میخوام اگر پرداخت انجام بشه فاکتور یا بلیت برای اون طرف نمایش بده میشه ؟ وقتي كاربر لغو رو ميزنه براي شما پرداخت موفق ثبت ميشه يا ناموفق؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesamtabatabaei 0 ارسال شده در مرداد 93 وقتي كاربر لغو رو ميزنه براي شما پرداخت موفق ثبت ميشه يا ناموفق؟ ناموفق میزنه ،من میخوام شماره تراکنش نشون بده اگرموفق باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر