hamid80 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام من تو مطالبم یک سری برچسب زدم با افزونه Tor tag الان قصد دارم افزونه tor tag داخل افزونه JSitemap معرفی کنم یک مشکلی که دارم اینه که برای اضافه کردن افزونه جدید داخل JSitemap باید یک سری تنظیمات انجام بدی حالا باید یک سری تنظیمات در قسمتهای مثل Select from this table و Select this field as TITLE used for link text و Select this field as ID needed for link و سایر قسمت ها انجام بدم دوستان راهنمایی می کنند برای این کار دقیقا باید کجاهاشو تنظیم کرد عکس از تنظیمات افزونه JSitemap دوستان راهنمایی می کنند چگونه می شه تگ های که تو tortag زدم تو نقشه سایتی که توسط JSitemap ایجاد شده معرفی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در مرداد 93 دوستان راهنمایی می کنند چگونه می شه تگ های که تو tortag زدم تو نقشه سایتی که توسط JSitemap ایجاد شده معرفی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان کسی نمی تواند راهنمایی بکند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر