azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 دوستان كسي ميتونه آموزش رمز گذاري روي پوشه ادمين رو براي كساني كه نياز دارند قرار بدهد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام کنترل پنل هاستتون چیست؟ پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 از گيگفا استفاده ميكنم قالبش ويستا پنل vPanel نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام با این مشخصات فکر نمی کنم چنین امکانی رو داشته باشید... در کل پیشنهاد می کنم بیخیال هاستهای رایگان بشید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام میتونید از طریق اچ تی اکسس عمل کنید . - سرچ کنید فکر کنم قبلا در فروم بحث شده یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 تا اونجایی که من یادمه همه پنلها از Password Protected Directories حالا با اسمهای گوناگون پشتیبانی می کنند. ولی به هرحال شما اینجا یک هاست با پنل Cpanel میتونید به صورت رایگان داشته باشید.سرویسهاشم قابل قبول هست http://www.heliohost.org/home/signup چون خیلی طرفدار داره چند ساعت در روز فقط میتونید ثبت نام کنید. امیدوارم بدردتون بخوره. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر