arashmmm1414 34 ارسال شده در مرداد 93 سلام من این ماژول رو (mod_qmininews) دریافت و نصب کردم ولی مشکل داره ظاهرا تصویر صفحه مدیریت ماژول این تصویر نمایش در سایت mod_qmininews_joomina_ir.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 سلام من این ماژول رو (mod_qmininews) دریافت و نصب کردم ولی مشکل داره ظاهرا تصویر صفحه مدیریت ماژول این تصویر نمایش در سایت جدیدترین ورژن ماژول را تهیه دانلود و نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در مرداد 93 جدیدترین ورژن ماژول را تهیه دانلود و نصب کنید من این ماژول رو از خود جومینا دانلود کرده ام که فارسی هم باشه لطفا مدیران سایت آخرین ورژن رو به صورت فارسی لینک دانلود بدن با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 من این ماژول رو از خود جومینا دانلود کرده ام که فارسی هم باشه لطفا مدیران سایت آخرین ورژن رو به صورت فارسی لینک دانلود بدن با تشکر آخرین ورژن و از سایت سازنده دانلود کن روی همون نصب کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در مرداد 93 آخرین ورژن و از سایت سازنده دانلود کن روی همون نصب کن لطفا لینک دانلود ترجمه شده ارائه بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 لطفا لینک دانلود ترجمه شده ارائه بدید جوملاتون چه ورژنیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در مرداد 93 جوملاتون چه ورژنیه 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 2.5 این ماژول مثل اینکه مال یک و نیمه از کجادانلود کردی لینکشو بده چک کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در مرداد 93 این ماژول مثل اینکه مال یک و نیمه از کجادانلود کردی لینکشو بده چک کنم http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-image-and-voice/joomla-extension-slideshow/%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D8%B1-%DA%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B3%D8%AE-15-17-%D9%88-25.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر