رفتن به مطلب
karbar

درخواست کامپوننت یا ماژول پرسش و پاسخ

پست های پیشنهاد شده

سلام
به کامپوننت یا ماژولی نیاز داریم که از یک فرم سوال را دریافت نماید
و در یک صفحه، زیر هم بصورت وبلاگی
متن سوال ها را بیاورد و زیر هر سوال هم پاسخ آن را که از سوی کارشناس سایت داده می شود را بیاورد
البته ترجیحا سوال از فرم به ایمیل کارشناس نیز ارسال شود و گزینه مربوط به پاسخ کارشناس در فرم با پسورد مشاهده گردد که فقط کارشناس بتواند جواب دهد
البته اگر سوال کننده نسبت به جواب کارشناس نکته ای داشت (جواب ِ جواب) هم می بایست در آن امکانپذیر باشد.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

به کامپوننت یا ماژولی نیاز داریم که از یک فرم سوال را دریافت نماید

و در یک صفحه، زیر هم بصورت وبلاگی

متن سوال ها را بیاورد و زیر هر سوال هم پاسخ آن را که از سوی کارشناس سایت داده می شود را بیاورد

البته ترجیحا سوال از فرم به ایمیل کارشناس نیز ارسال شود و گزینه مربوط به پاسخ کارشناس در فرم با پسورد مشاهده گردد که فقط کارشناس بتواند جواب دهد

البته اگر سوال کننده نسبت به جواب کارشناس نکته ای داشت (جواب ِ جواب) هم می بایست در آن امکانپذیر باشد.

سلام نمی دونم درست متوجه سئوالتون شدم یانه ؟ولی تا اونجا که فهمیدم شما افزونه ای می خوای که بازدید کننده های سایتتون سئوالاتشونو بپرسند و شما پاسخ آنها را بدهید و این پرسش و پاسخ را توسط ماژول در سایت به نمایش درآورید.اگر اینچنین است کامپوننت نظر دهی کومنتو این کارو براتون انجام می ده کومنتو چند تا ماژول داره که شما پرسش و پاسخ ها را در هر جای سایت خود که بخواهید می توانید نمایش دهید. دموی یکی از این ماژول ها را می توانید در انتهای این سایت مشاهده کنید.اگر دقت کنید در این صفحه باکس نظرات منتشر نشده ولی آخرین پرسش و پاسخ توسط ماژول مربوطه نمایش داده می شود.غیر از این دو ماژول دیگر هم هست که کاری مشابه این انجام می دهند.البته این سیستم توانایی باخبر سازی مدیر و کاربر را پس از درج نظر توسط ایمیل دارد.امیدوارم مشکلتون با این حل شه.البته افزونه های مشابه دیگری هم هست ولی من به شخصه اینو بیشتر می پسندم. دمو:http://www.gilanagraphic.ir

لینک به ارسال

ضمن تشکر از شما

کومنتوی فارسی همین الان روی سایت ما نصب هست

اما مسئله مهم برای ما اینه که

صفحه پرسشها و پاسخها را فقط مدیران سایت می بایست مشاهده کنند و محرمانه باشد

و هر کاربر فقط بتواند فرم سوال را ببیند و جواب سوالات باید برایش ایمیل شود

لینک به ارسال

ضمن تشکر از شما

کومنتوی فارسی همین الان روی سایت ما نصب هست

اما مسئله مهم برای ما اینه که

صفحه پرسشها و پاسخها را فقط مدیران سایت می بایست مشاهده کنند و محرمانه باشد

و هر کاربر فقط بتواند فرم سوال را ببیند و جواب سوالات باید برایش ایمیل شود

اگه می خوای اونجوری باشه پس شما باید از سیستم تیکت دهی استفاده کنی من فکر کردم می خوای پرسش و پاسخ و برای عموم به نمایش بزاری البته تو کومنتو با تغییر در سطوح دسترسی فکر کنم بتونی این کارو انجام بدی سطوح دسترسی قسمت هایی رو که می خوای مشاهده نشه تغییر بده ولی من برای این کار از سیستم تیکت دهی آر اس تیکت استفاده می کنم خیلی خوب و راحت هم هست.قابلیت تعریف دپارتمان های مختلف رو هم داره

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...