karbar 3 ارسال شده در مرداد 93 سلامبه کامپوننت یا ماژولی نیاز داریم که از یک فرم سوال را دریافت نمایدو در یک صفحه، زیر هم بصورت وبلاگیمتن سوال ها را بیاورد و زیر هر سوال هم پاسخ آن را که از سوی کارشناس سایت داده می شود را بیاوردالبته ترجیحا سوال از فرم به ایمیل کارشناس نیز ارسال شود و گزینه مربوط به پاسخ کارشناس در فرم با پسورد مشاهده گردد که فقط کارشناس بتواند جواب دهد البته اگر سوال کننده نسبت به جواب کارشناس نکته ای داشت (جواب ِ جواب) هم می بایست در آن امکانپذیر باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 سلامبه کامپوننت یا ماژولی نیاز داریم که از یک فرم سوال را دریافت نماید و در یک صفحه، زیر هم بصورت وبلاگی متن سوال ها را بیاورد و زیر هر سوال هم پاسخ آن را که از سوی کارشناس سایت داده می شود را بیاورد البته ترجیحا سوال از فرم به ایمیل کارشناس نیز ارسال شود و گزینه مربوط به پاسخ کارشناس در فرم با پسورد مشاهده گردد که فقط کارشناس بتواند جواب دهد البته اگر سوال کننده نسبت به جواب کارشناس نکته ای داشت (جواب ِ جواب) هم می بایست در آن امکانپذیر باشد. سلام نمی دونم درست متوجه سئوالتون شدم یانه ؟ولی تا اونجا که فهمیدم شما افزونه ای می خوای که بازدید کننده های سایتتون سئوالاتشونو بپرسند و شما پاسخ آنها را بدهید و این پرسش و پاسخ را توسط ماژول در سایت به نمایش درآورید.اگر اینچنین است کامپوننت نظر دهی کومنتو این کارو براتون انجام می ده کومنتو چند تا ماژول داره که شما پرسش و پاسخ ها را در هر جای سایت خود که بخواهید می توانید نمایش دهید. دموی یکی از این ماژول ها را می توانید در انتهای این سایت مشاهده کنید.اگر دقت کنید در این صفحه باکس نظرات منتشر نشده ولی آخرین پرسش و پاسخ توسط ماژول مربوطه نمایش داده می شود.غیر از این دو ماژول دیگر هم هست که کاری مشابه این انجام می دهند.البته این سیستم توانایی باخبر سازی مدیر و کاربر را پس از درج نظر توسط ایمیل دارد.امیدوارم مشکلتون با این حل شه.البته افزونه های مشابه دیگری هم هست ولی من به شخصه اینو بیشتر می پسندم. دمو:http://www.gilanagraphic.ir 1 واکنش ها : karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در مرداد 93 ضمن تشکر از شما کومنتوی فارسی همین الان روی سایت ما نصب هست اما مسئله مهم برای ما اینه که صفحه پرسشها و پاسخها را فقط مدیران سایت می بایست مشاهده کنند و محرمانه باشد و هر کاربر فقط بتواند فرم سوال را ببیند و جواب سوالات باید برایش ایمیل شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 ضمن تشکر از شما کومنتوی فارسی همین الان روی سایت ما نصب هست اما مسئله مهم برای ما اینه که صفحه پرسشها و پاسخها را فقط مدیران سایت می بایست مشاهده کنند و محرمانه باشد و هر کاربر فقط بتواند فرم سوال را ببیند و جواب سوالات باید برایش ایمیل شود اگه می خوای اونجوری باشه پس شما باید از سیستم تیکت دهی استفاده کنی من فکر کردم می خوای پرسش و پاسخ و برای عموم به نمایش بزاری البته تو کومنتو با تغییر در سطوح دسترسی فکر کنم بتونی این کارو انجام بدی سطوح دسترسی قسمت هایی رو که می خوای مشاهده نشه تغییر بده ولی من برای این کار از سیستم تیکت دهی آر اس تیکت استفاده می کنم خیلی خوب و راحت هم هست.قابلیت تعریف دپارتمان های مختلف رو هم داره 1 واکنش ها : karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر