ali_85 1 ارسال شده در مرداد 93 با سلام عکس های ماژول Lof ArticlesScroller که در صفحه اصلی نمایش داده می شود به طور خودکار ریسایز نمیشود و از کادر بیرون می اید چطور باید تنظیماتی را انجام بدهم که مثل گلوبال نیوز یا اسلایدر خودکار عکس ها را برای نمایش ریسایز کند ؟؟؟ نمونه این در صورتی است که مطالبی که به صورت پیش فرض در قالب وجود دارد با اینکه ابعاد عکس هایش بزرگ است ولی در از کادر بیرون نمی اید نمی دونم طراح چیکار کرده برای انتشار مطالب خودش که عکس ها مشکلی ندارن ولی من هر کاری کردم عکس ها از چهارچوب بیرون می زند این نمونه از مطالب خود قالب هست که عکس ها با اینکه ابعاد بزرگی دارند ولی درست نمایش داده می شوند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 با سلام عکس های ماژول Lof ArticlesScroller که در صفحه اصلی نمایش داده می شود به طور خودکار ریسایز نمیشود و از کادر بیرون می اید چطور باید تنظیماتی را انجام بدهم که مثل گلوبال نیوز یا اسلایدر خودکار عکس ها را برای نمایش ریسایز کند ؟؟؟ نمونه این در صورتی است که مطالبی که به صورت پیش فرض در قالب وجود دارد با اینکه ابعاد عکس هایش بزرگ است ولی در از کادر بیرون نمی اید نمی دونم طراح چیکار کرده برای انتشار مطالب خودش که عکس ها مشکلی ندارن ولی من هر کاری کردم عکس ها از چهارچوب بیرون می زند این نمونه از مطالب خود قالب هست که عکس ها با اینکه ابعاد بزرگی دارند ولی درست نمایش داده می شوند افزونه رو از کجا دانلود کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در مرداد 93 افزونه رو از کجا دانلود کردید؟ روی خود قالب بود از یک سایتی که رایگان قرار داده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 لينك سايت رو قرار بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در مرداد 93 لينك سايت رو قرار بديد http://site.intermilano.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 http://site.intermilano.ir/ عكساتونو به اين اندازه در بياريد width:140px height:100px 1 واکنش ها : ali_85 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در مرداد 93 عكساتونو به اين اندازه در بياريد width:140px height:100px گرچه با این کار مشکل حل می شه ولی بهترین کار نیست. بهتره تنظیمات ماژول رو بررسی کنید ببینید گزینه ای برای کراپ یا ریسایز عکس گذاشته؟ ممکنه گزینه داشته باشه و شما فعالی نکرده باشید. اگر از تنظیمات گزینه ها مطمئن هستید آدرس سایت خودتون رو بذارید تا بیشتر بررسیش کنیم 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 گرچه با این کار مشکل حل می شه ولی بهترین کار نیست. بهتره تنظیمات ماژول رو بررسی کنید ببینید گزینه ای برای کراپ یا ریسایز عکس گذاشته؟ ممکنه گزینه داشته باشه و شما فعالی نکرده باشید. اگر از تنظیمات گزینه ها مطمئن هستید آدرس سایت خودتون رو بذارید تا بیشتر بررسیش کنیم بله ولي احتمالا سازنده اينطوري ساخته ماژول رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر