nemo php 1 ارسال شده در مرداد 93 سلام. من سایت دارم که همه چیزش درسته الا منو ها که چپ چین ویا راست چین نمیشه یعنی اگه فاری یا انگلیسی باشه همون موقعیت قبلیشو داره چیکار باید کرد که درست شه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nemo php 1 ارسال شده در مرداد 93 البته بگم زبان فارسی رو نصب کردم وهمه چیز درست کار میکنه الا منو ها؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در مرداد 93 البته بگم زبان فارسی رو نصب کردم وهمه چیز درست کار میکنه الا منو ها؟ سلام باید در css قسمت منوها را پیدا کنید و به صورت زیر عمل کنید direction:rtl; text-align:right; float:right; 1 واکنش ها : nemo php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام. من سایت دارم که همه چیزش درسته الا منو ها که چپ چین ویا راست چین نمیشه یعنی اگه فاری یا انگلیسی باشه همون موقعیت قبلیشو داره چیکار باید کرد که درست شه؟ هر چی Float:left دارید توی Css قالبتون به Float:right تغییر بدید ببینید درست میشه 1 واکنش ها : nemo php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر