iranianbe 1 ارسال شده در اسفند 89 با درود بر دوستان میخواستم بدونم که این افزونه که پایین سایت (**** تبليغ ****) هست را از کجا میتوانم گیر بیاورم... افزونه جالبی هست و برای سال نو مناسب میباشد. اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 89 با درود بر دوستان میخواستم بدونم که این افزونه که پایین سایت (**** تبليغ ****) هست را از کجا میتوانم گیر بیاورم... افزونه جالبی هست و برای سال نو مناسب میباشد. اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم. با تشکر در مورد این دوستان پستی در انجمن گذاشته بودن...یه سرس به این پست بزنین... http://forum.joomina.ir/thread-3102.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 البته تغييراتي هم انجام شده و از ماژول اسكرول متن هم استفاده شده است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 دوستان اگه امكانش براتون وجود داره همين رو يكي كه وقت داره براي بچه ها بزاره!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranianbe 1 ارسال شده در اسفند 89 دوستان اگه امكانش براتون وجود داره همين رو يكي كه وقت داره براي بچه ها بزاره!!! اگر بشه که خوب میشه و از سازنده خوده سایت (**** تبليغ ****) که در اینجا هم فعالیت داند درخواست میکنیم این افزونه را عیدی به کاربران بدهند. با تشکر آرزوی 12 ماه شادی 52 هفته خنده 365 روز سلامتی 8760ساعت عشق 525600دقیقه برکت 315300ثانیه دوستی سال نو پیشاپیش مبارک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 سلام دقبقا يادم نيست در كدام پست بود كهيه دوستي اينو گذاشته بود هر چي گشتم اين پشت رو پيدا نكردم اما چون خودم دارم در سايت خودم استفاده ميكنم كدش رو ميزارم ، اميدوارم مورد استفاده قرار بگيره: ______________ [align=CENTER] ___________________[/align](A*) = آدرسي كه قراره با كليك روي عكس ، به اون صفحه ارجاع داده بشه (B*) = متن ماوس وقتي ميره روي عكس (D*) = آدرس عكسي دلخواه كه قراره نمايش داده بشه _________________________________ البته فكر كنم در اون سايت ، يكم تغيير داده شده كه شما هم ميتونيد تغيير بدهيد در ماژول ها و -> جديد -> به صورت ( اچ تي ام ال دستي ) اين كد رو قرار بديد ، آدرس عكس دلخواه رو هر چي بگذاريد ، نمايش ميده سعي كنيد در يه موقعيت پايين سايت انتخاب بشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tarantino 26 ارسال شده در اسفند 89 با سلام و عرض تبريك سال نو به همه دوستان موارد زير رو به ترتيب انجام بديد: روي اون بخش كه عيدو تبريك گفتم دو تا تصوير هست يكيش تصوير تنگ ماهي و يكيش تصوير پس زمينه كه به صورت نوار افقي هست، جفت عكس ها رو ذخيره كنيد تو پوشه images در مسير قالب سايتتون بعد كد زير رو تو فايل template.css قالبت اضافه كن: #bottomFlag { background: url("../images/monasebat.png") no-repeat scroll 0 0 transparent; bottom: 0; height: 161px; left: 0; position: fixed; width: 450px; } #bottomBar { background: url("../images/ba.png") repeat scroll 0 0 transparent; bottom: 0; direction: rtl; height: 40px; left: 0; position: fixed; width: 100%; } بعد فايل index.php قالبت رو هم باز كن و كد زير رو در انتهاي فايل قبل از body اضافه كن: فرا رسيدن نوروز 1390 را پيشاپيش به مشتريان و بازديد کنندگان گرامي تبريک عرض مينماييم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 روي اون بخش كه عيدو تبريك گفتم دو تا تصوير هست يكيش تصوير تنگ ماهي و يكيش تصوير پس زمينه كه به صورت نوار افقي هست، جفت عكس ها رو ذخيره كنيد سلام من نتونستم تصاوير رو ذخيره كنم!!! آيا منظور شما از ذخيره راستكليك سيو بود؟؟ دوستان اگه تونيستيد ذخيره كنيد فايل رو برام بزاريد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام باید عکسها رو در پوشه images قالب مورد نظرتون ذخیره کنید پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 باید عکسها رو در پوشه images قالب مورد نظرتون ذخیره کنید عكس ها رو ندارم!!! عكسي هم كه پايين سايت دكتر هست هرچي كليك راست ميكنم گزينه اي بنام سيو ندارد. با تمام مرورگر ها هم امتحان كردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 خدمت شما: monasebat.png ba.png دانلود هر دو عکس از سرور جومینا دانلود از لینک کمکی پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 وا عجبااااااااااا آقا من همه كار هايي رو كه لازم بود انجام دادم اما جواب نميده (اصلا هيچي نمياد!!!!) عكس ها رو داخل پوشه image قالبم گذاشتم فايل تمپلت رو از پوشه css قالبم ويرايش كردم و كد هاي مربوط رو گذاشتم آخرش. فايل index.php قالبم رو هم ويرايش ك ردم و كد هاي لازم رو قبل از تگ آخر قرار دادم. اما نشد................... دوستان اگه اشتباهي بوده بگيد اگه هم نه يوزر پسورد رو بدم خدمتتون!!!!!(يوزر هاست لازمه يا جوملا؟؟؟) www.bakhtegannews.gigfa.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام دوباره انجام بدین ... نتونستید کدهای رو درست در index.php جایگزاری کنی ! چون اگه درست میزاشتید حداقل نوشته به صورت اسکروا دیده میشده ... حلا عکس ها بکنار. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام پیامتون رو دیدم دو عکس مورد نظر رو در پوشه image قالبتون آپلود کنید و بعد 2 فایل template.css و index.php که در لینک زیر قرار دادم رو جایگزین فایلهای فعلی در فولدر قالبتون کنید: دانلود 2 فایل اصلاحی دوستان دقت کنید این دو فایل مختص قالب دوست عزیزمون که از قالب شار نیوز استفاده می کنند اصلاح شده... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام دوست عزیز در مواقعی که به مدیران پ.م میدید فقط با یکی هماهنگ کنید وبرای او بفرستید . تا از حد رفتن وقت جلو گیری شود . واگر جوابی نشد...به مدیر دیگری...پ.م بدید. متسفانه من متوجه پست آقا مجتبی نشدم و خودم تغییرات مورد نیاز رو انجام دادم . مشکل از همونجای بود که عرض کرده بودم . index.php موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام یادم رفت بگم دوست عزیز هرچه زودتر به آخرین و بهترین نسخه جوملا ارتقا بده ساتتو. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر