mstfatata 0 ارسال شده در مرداد 93 با سلام وخسته نباشید آیا ماژول یا پلاگینی وجود داره که اخبار یکسری از سایت ها رو به صورت اتوماتیک داخل سایت ما بیاره؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 با سلام وخسته نباشید آیا ماژول یا پلاگینی وجود داره که اخبار یکسری از سایت ها رو به صورت اتوماتیک داخل سایت ما بیاره؟ ممنون خیر ولی احتمالا بشه نوشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mstfatata 0 ارسال شده در مرداد 93 خیر ولی احتمالا بشه نوشت سلام لطفا اعلام هزینه کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) درود بر شما می تونید از rss هم استفاده کنید برای اون مورد یکمی هزینه بر هست. می تونید با اقای تهرانی تماس بگیرید 02124521302 بخش طراحی افزونه(وب سایت) ویرایش شده مرداد 93 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام لطفا اعلام هزینه کنید. ممنون من نگفتم من میتونم بنویسم گفتم احتمالا بشه نوشت بهتر است فرمایش جناب میری را انجام دهید. ویرایش شده مرداد 93 توسط ghasemy50 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر