mostafaf 0 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام دوستان اگر زحمتی نیست یک نگاه به قالب این سایت بندازید http://azhandtrade.com/ تو لود اول بین اسلایدشو و ماژول پایینی فاصله زیادی داره نمی دونم مشکلش چیه با یک زوم مثبت و منفی درست می شه ولی خب تو لود اول اصلا ظاهر خوبی نداره ویرایش شده مرداد 93 توسط mostafaf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان اگر زحمتی نیست یک نگاه به قالب این سایت بندازید http://azhandtrade.com/ تو لود اول بین اسلایدشو و ماژول پایینی فاصله زیادی داره نمی دونم مشکلش چیه با یک زوم مثبت و منفی درست می شه ولی خب تو لود اول اصلا ظاهر خوبی نداره برای من هیچ مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafaf 0 ارسال شده در مرداد 93 برای من هیچ مشکلی نداره والا من تو چند تا سیستم تست کردم خود مشتری هم زنگ زد گفت این ایراد رو داره اگه زحمتی نیست یک ctrl + f5 بزنید ممنون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 والا من تو چند تا سیستم تست کردم خود مشتری هم زنگ زد گفت این ایراد رو داره اگه زحمتی نیست یک ctrl + f5 بزنید ممنون می شم آخه من كه قبلا تو سايت شما نبودم كه ولي يه چيزي هست ممكنه سرعت لود من چون بالاست نميبينم خواهشمند است دوستاني كه سرعت پايين تري دارند تست كنند موفق باشيد 1 واکنش ها : mostafaf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما نمی توان کاری کرد زیرا در حال لود ان قسمت از سایت است و همه چی بستگی به سرعت اینترنت دارد 1 واکنش ها : mostafaf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در مرداد 93 والا من تو چند تا سیستم تست کردم خود مشتری هم زنگ زد گفت این ایراد رو داره اگه زحمتی نیست یک ctrl + f5 بزنید ممنون می شم برا من هم مشگلی نیست. دلیل این مشکل به احتمال زیاد عدم لود کامل سی اس اس هست. یعنی زمانی که سرعت اینترنت پایینه این مشکل رخ می ده. راهش اینه که سرعت سایتتون رو کمی ببرید بالا. 2 واکنش ها : رضاقاسمی و mostafaf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر