personable 55 ارسال شده در مرداد 93 سلام به شما چطور میتوان نام قالب سایت را عوض کرد ! ؟ که وقتی از روی سایت inspec elemnt گرفته میشه ، در مسیر فایلهای که روی هاست هست ، نام قالبی که استفاده شده معلوم نشود ! میخواهم نام سایت خودم را بذارم به جای اسم قبلی قالب ! چی کار باید انجام بدهم ؟ لطفا اگر راهنمایی فرمودید ، کامل و واضح باشد . فایل پیوست هم موجود است تشکر جوملا 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در مرداد 93 سلام به شما چطور میتوان نام قالب سایت را عوض کرد ! ؟ که وقتی از روی سایت inspec elemnt گرفته میشه ، در مسیر فایلهای که روی هاست هست ، نام قالبی که استفاده شده معلوم نشود ! میخواهم نام سایت خودم را بذارم به جای اسم قبلی قالب ! چی کار باید انجام بدهم ؟ لطفا اگر راهنمایی فرمودید ، کامل و واضح باشد . فایل پیوست هم موجود است تشکر جوملا 2.5 سلام شما باید تمامی فایلها را ادیت کنید ونام مربوطه را به جای نام فعلی که هستش قرار بدین این تنها راه را برای تغییر نام سایت میباشد 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 من اینکار رو قبلا کردم فایل templateDetails.xml رو باز کنید و در بخش مشخصات قالب مشخصات مورد نظرتون رو وارد کنید سئس از تمام فایل های قالبتون یه فایل زیئ بسازید و نصب کنید روی سایت و ئیشفرضش کنید البته قبلش یه بک آئ بگیرید که اگه مشکل خوردین منو فحش ندین حق یارتان 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر