JAFX 1 ارسال شده در مرداد 93 سلام و روز بخیر و خسته نباشید خدمت اساتید جومینا... درخواست ماژول ساعت و تقویم رو داشتم .... متاسفانه هر چی سرچ کردم چیز خوبی پیدا نکردم... من ساعت و تقویمی شبیه این سایت میخواستم... کلیک کنید اگه راهنماییم کنید.. خیلی ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام و روز بخیر و خسته نباشید خدمت اساتید جومینا... درخواست ماژول ساعت و تقویم رو داشتم .... متاسفانه هر چی سرچ کردم چیز خوبی پیدا نکردم... من ساعت و تقویمی شبیه این سایت میخواستم... کلیک کنید اگه راهنماییم کنید.. خیلی ممنون میشم این وب متعلق به جوملا نیست و افزونه ای در این رابطه وجود نداره یعنی من ندیدم ولی شما میتونید کد ساعت و تقویم وبلاگ ها رو قرار بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JAFX 1 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) از پاسخ گوییتون ممنونم.. میشه لطفا این سایت رو ببینید... یک افزونه تقویم شمسی هستش.. که متاسفانه آپلود نمیشه... لطفا نظرتون رو بفرمایید لینک همجین تقویمی مورد نیازمه پیشاپیش مرسی ویرایش شده مرداد 93 توسط JAFX نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JAFX 1 ارسال شده در مرداد 93 یعنی هیچ ماژول تقویمی برای جوملا وجود نداره؟؟؟؟ غیر ممکنه!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 خیر ولی میتونین اون کد رو بیارین همون لینک دوم در صورت درخواست دسترسی Cpanel بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JAFX 1 ارسال شده در مرداد 93 خیر ولی میتونین اون کد رو بیارین همون لینک دوم در صورت درخواست دسترسی Cpanel بدید من با لوکال هاست کار میکنم فعلا تا سایتم کامل بشه... در لوکال هاست کد را کجا باید وارد کنم... ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) من با لوکال هاست کار میکنم فعلا تا سایتم کامل بشه... در لوکال هاست کد را کجا باید وارد کنم... ممنون توی روت سایت یه پوشه به نام joomina بسازید توی پوشه جومینا یه پوشه بسازید به نام jalalijscalendar توی پوشه jalalijscalendar فایل هایی که تو اون سایت برای دانلود گذاشته بزارید توی پوشه joomina یه فایل به نام index.php بسازید توی فایل php کد زیر رو وارد کنید. <link rel="stylesheet" href="jalalijscalendar/skins/aqua/theme.css"><script src="jalalijscalendar/jalali.js"></script><script src="jalalijscalendar/calendar.js"></script><script src="jalalijscalendar/calendar-setup.js"></script><script src="jalalijscalendar/lang/calendar-fa.js"></script> <input id="date_input" type="text"><input id="date_btn" type="button"><script>Calendar.setup({ inputField: 'date_input', button: 'date_btn', ifFormat: '%Y/%m/%d', dateType: 'jalali'});</script> حالا توی مدیریت جوملا یه ماژول درست کنید با نوع iframe آدرسشو بدید: http://www.yoursite.com/joomina/index.php جای yoursite.com نیز آدرس خودتون رو بزارید موفق باشید ویرایش شده مرداد 93 توسط ghasemy50 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 اگر پیدا نکردید اینم لینک دانلود فایلهایی که باید توی پوشه jalalijscalendar قرار بدید: http://farhadi.ir/downloads/JalaliJSCalendar-1.4.tar.gz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) دوست عزیز برای راحتی کار شما خودم این کار رو انجام دادم تو روت هاست فایل زیر رو آپلود و اکسترکت کنید و از مدیریت با ماژول Iframe با آدرس داده شده فایل رو بیارید. http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=14169920401.zip موفق باشید ویرایش شده آذر 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JAFX 1 ارسال شده در مرداد 93 خیلی ممنونم بخاطر پاسختون... هیج مشکلی نیست بجز یه چیز... در لوکال هاست wampserver روت هاست کجاش میشه؟؟؟ با تشکر فراوان... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 93 با سلام روت لوکال شما فولدر www موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر