topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 اگه منظورتون همون 3 باکس هستش با کد زیر تیترشون اوکی میشه #top-b h3{ font-family: BYekan !important;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در مرداد 93 ممنون از توضیحاتتون خوبتون اما هیچکدام از این کدها درست در نمیاد ... نیاز به یه آموزشی جامع در مورد افزایش فونت به قالب دارم البته در مورد قالبای یوتم به داکیومنت بخش قالب در سایت یوتم هم مراجعه کردم اما توضیات واضحی نداده لطفا اگر آموزشی جامعی در این مورد سراغ دارید بهم معرفی کنید ...خیلی ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 مطمپن باشید یجا کارتون مشکل داره میبینید که من همون قالب شما رو نصب کردم و فونت هم اعمال شده باید ببینید کجای کارتون مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در مرداد 93 ممنونم از شما استاد گرامی... میخواستم بدونم برای اینکه مثلا برای تغییر عنوان باکس ها من باید تنظیماتشو داخل کدام فایل انجام بدم اول باید تو فایل config.xml اسم فونت رو به این صورت تو قسمت فایل 2 اضافه کنم : <option value="bkoodaks">Bkoodaks</option> بعد داخل css<<File2 یه فایل xml بنام bkoodaks.css ایجادکنم و اون کدی که بهم دادین رو داخلش بنویسم : #top-b h3{ font-family: BYekan !important;} و میخواستم بدونم داخل base.css و فایل rtf.xml هم میخواد کدی رو وارد کنم ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 خواهش میکنم دوست عزیز ولی من هنوز یه بچه جوملایی بیشتر نیستم تا استادی خیلی مونده عارضم به خدمت شما که برای فونت اضافه کردن مسیر زیر رو پیش برید ابتدا فونت هاتون رو در 4 پسوند eot , otf , svg , ttf داخل پوشه fonts قالبتون قرار بدین سپس در پوشه css قالبتون یه فایل با نام custom.css ایجاد کنید داخل فایل فوق کد زیر رو بذارید @font-face { font-family: 'BYekan'; src: url('../fonts/BYekan.eot'); /* IE9 Compat Modes */ src: url('../fonts/BYekan.eot?#iefix') format('embedded-opentype'); /* IE6-IE8 */ src: local('BYekan'), url('../fonts/BYekan.woff') format('woff'), /* Modern Browsers */ url('../fonts/BYekan.ttf') format('truetype'), /* Safari, Android, iOS */ url('../fonts/BYekan.svg#svgFontName') format('svg');/* Legacy iOS */ font-weight: normal; font-style: normal; } همونطور که میدونید کد فوق برای شناسوندن فونت مورد نظر هستش که البته این کد برای فونت بی یکان نوشته شده شما اسم رو با توجه به فونتتون تغییر بدین سپس در همون فایل کاستوم کدهای ویرایشتون رو وارد کنید مثل کد تغییر فونت تیتر باکس ها که در پست های قبلی بهتون دادم سپس تغییر رو در سایتتون مشاهده کنید بازم سوالی بود در خدمتم حق یارتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در مرداد 93 ممنونم ...درست شد. ولی بعد از کد شناسایی فونت این کد رو بکار بردم : h1,h2,h3,h4,h5,h6 { font-family: BYekan !important; } اون کدی که توی پست بالا بهم دادین فقط یکی از باکسا رو تغییر می داد . اما این کد تمام هدر ها رو تغییر میده . برای رنگ و اندازش هم باید توی همین فایل custom.css تنظیماتش رو انجام بدم ؟؟؟ بازم تشکر میکنم ازتون ...خیلی کمکم کردین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 ممنونم ...درست شد. ولی بعد از کد شناسایی فونت این کد رو بکار بردم : h1, h2, h3, h4, h5, h6 { font-family: BYekan !important; } اون کدی که توی پست بالا بهم دادین فقط یکی از باکسا رو تغییر می داد . اما این کد تمام هدر ها رو تغییر میده . برای رنگ و اندازش هم باید توی همین فایل custom.css تنظیماتش رو انجام بدم ؟؟؟ بازم تشکر میکنم ازتون ...خیلی کمکم کردین خوشحالم که بلاخره نتیجه داد بله کد شما درسته الان و کدی که من دادم فقط برای باکس بودش ولی کد شما کل هدینگ های قالب رو در بر خواهد گرفت برای سایر تغییرات هم میتونید از همون فایل کاستوم استفاده کنید و با یه ایمپورتنت کدتون رو ارجع کنید حق یارتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در مرداد 93 متشکرم ...که کمکم کردید از طریق فایل menus.css هم با همین کد فونت منو ها رو تغییر دادم ، فقط نمیدونم کدوم قسمت از کدهایی که تواین فایل هست برای تغییر اندازه و رنگ فونت منوی اصلی هست . لطفا در این زمینه راهنماییم کنید ...ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 خواهش میکنم برای تغییر سایز و رنگ منو اصلی داخل همون فایل کاستوم کد زیر رو بذارید #menu ul li a { color: red; font-size: 20px; } البته سایز و رنگ رو به دلخواه تغییر بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در مرداد 93 خیلی ممنونم از راهنمایی ارزشمندتون ....بله مشکلم برطرف شد.متشکرم 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dareush 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) خسته نباشید دوستان کسی میتونه کمک کنه توی تغییر دادن فونت تیتر منوها با مشکل مواجه شدم هم آموزش بالایی و هم آموزش های دیگه رو انجام دادم اما تغییری توی سایت اعمال نمیشه !! این کدی هست که من زدم اول template .css و می خوام فونت h3.jsn-moduletitle رو به بی یکان تغییر بدم از دستور فونت فمیلی توی ایون موقعیت استفاده کردم روی سرور جواب نمیده چیکار کنم ؟ [codesyntax]@font-face {font-family: 'BYekan';src: url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */ url('fonts/BYekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */}[/codesyntax] این کد بالا رو عینن میزنم !! ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط dareush نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام دوست عزیز دسترسی رو ارسال کنید تا چک کنم یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dareush 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام دوست عزیز دسترسی رو ارسال کنید تا چک کنم یاعلی چه مواردی لازم هست که فرستاده بشه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba3701 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 با عرض سلام من از قالب کهکشان استفاده میکنم می خواستم بدونم برای اینکه فونت قالبم رو عوض کنم چیکار باید بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر