belvasi88 11 ارسال شده در مرداد 93 سلام متاسفانه موفق نشدم افزونه رو از سایت شما دانلود کنم. اما بهر حال این افزونه را نصب کردم مشکل اینه که هنگام نمایش در سایت Teacher و Child و Grade را به لاتینه که می خوام به فارسی ترجمه اش کنم تمام سورس کد رو گشتم اما نتونستم فارسیش کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید توی کدام کد دنبالش بگردم. می خوام مثل تصویری که تو سایت شما هست بشه. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام متاسفانه موفق نشدم افزونه رو از سایت شما دانلود کنم. اما بهر حال این افزونه را نصب کردم مشکل اینه که هنگام نمایش در سایت Teacher و Child و Grade را به لاتینه که می خوام به فارسی ترجمه اش کنم تمام سورس کد رو گشتم اما نتونستم فارسیش کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید توی کدام کد دنبالش بگردم. می خوام مثل تصویری که تو سایت شما هست بشه. با تشکر لطفا وارد هاست بشید این افزونه رو کامپرس کنید و قرار بدید تا چک شود. 1 واکنش ها : belvasi88 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در مرداد 93 ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 93 آدرس صفحه ای که این فایل برای دانلود قرارداده شده است را بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 ممنون ببخشید من نتونستم انجام بدم امیدوارم دوستان کمکتون کنند موفق باشید 1 واکنش ها : belvasi88 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر