elham_t123 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام در article manager هنگام ساخت article جدید هنگامی که section ای را انتخاب می کنم category های مربوط به آن ظاهر نمیشود من جوملا را به 1.5.26 ارتقا دادم بسته ی جوملا را مجدد اکسترکت کردم و جداول دیتابیس را repair کردم قالب جدیدی برای مدیریت ادمین نصب کردم اما باز نتیجه ایی حاصل نشد همچنان در مقالات ایجاد شده و در صفحه ایجاد مقاله جدید Category ها ظاهر نمیشوند ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 93 سلام احتمالا دیتا بیستون بهم ریحته بک آپ ندارید ؟ و یک سئوال آیا در منو ها نمایش های مطالب بر اساس مجموعه و بخش ها درست کار میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elham_t123 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام ممنون از پاسخگویی این مشکل بعد از ارتقا php,mysql سرور پیش اومده و من منوهای مرتبط با category رو بررسی کردم بدون مشکل باز میشه و مقالات نمایش داده شدند در ویرایش هر مقاله هم تو بخش category دو ایتم نام اون category که مقاله قرار داره وselect categoryنمایش میدهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر