m74diba 1 ارسال شده در مرداد 93 سلام فروشگاه ساز جی استور را نصب کرده ام و همینطور پلاگین پرداخت زرین پال رو در قسمت قیمتها مشکل دارم وقتی قیمتی رو تعیین میکنم و موقع پرداخت به زرین پال دو تا از صفراش کم میشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام فروشگاه ساز جی استور را نصب کرده ام و همینطور پلاگین پرداخت زرین پال رو در قسمت قیمتها مشکل دارم وقتی قیمتی رو تعیین میکنم و موقع پرداخت به زرین پال دو تا از صفراش کم میشن دسترسی بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m74diba 1 ارسال شده در مرداد 93 دسترسی بدید ممنون منظورتون از دسترسی اینه که دسترسی پوشه ها رو 757 کنم کدوم پوشه ها رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 ممنون منظورتون از دسترسی اینه که دسترسی پوشه ها رو 757 کنم کدوم پوشه ها رو خیر کاربری بسازید و در سطح Superuser قرار دهید و اطلاعات را پیام خصوصی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر