فرهاد فروزنده 0 ارسال شده در مرداد 93 با سلام من تازه کار با جوملا را شروع کردم من این افزونه را نصب کردم ولی با این مشکل روبه رو شده ام. لطفاً راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مرداد 93 به نظر بنده بهتره از کامپننت j2store استفاده کنید فوق العادست من خودم دارم ازش استفاده میکنم کاملا راضیم 1 واکنش ها : فرهاد فروزنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرهاد فروزنده 0 ارسال شده در مرداد 93 به نظر بنده بهتره از کامپننت j2store استفاده کنید فوق العادست من خودم دارم ازش استفاده میکنم کاملا راضیم سلام به زبان اصلی هستش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مرداد 93 نه فارسیه توی جومینا هم منتشر شده پلاگین بانکی هم داره 1 واکنش ها : فرهاد فروزنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرهاد فروزنده 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام به زبان اصلی هستش. با تشکر چگونه j2store نصب می شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مرداد 93 خوب اول از سایت جومینا دانلود کنید بعد وارد مدیریت جوملا بشید از بخش مدیریت افزونه ها نصب کنید به همین سادگی 1 واکنش ها : فرهاد فروزنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرهاد فروزنده 0 ارسال شده در مرداد 93 خوب اول از سایت جومینا دانلود کنید بعد وارد مدیریت جوملا بشید از بخش مدیریت افزونه ها نصب کنید به همین سادگی ممنونم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرهاد فروزنده 0 ارسال شده در مرداد 93 ممنونم. دسترسی به این افزونه چونه هستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرهاد فروزنده 0 ارسال شده در مرداد 93 دسترسی به این افزونه چونه هستش؟ دسترسی به این افزونه چگونه هستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مرداد 93 چه دستری ؟ از مدیریت کامپوننت ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرهاد فروزنده 0 ارسال شده در مرداد 93 چه دستری ؟ از مدیریت کامپوننت ها من چگونه می توانم از این افزونه استفاده کنم چون در بخش کامپونت ها گزینه ای اضافه نشده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مرداد 93 لطفا پیام خصوصیتونو چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hmd1234 1 ارسال شده در مرداد 93 درودمن می خوام یه هاست لینوکس برای بارگزاری سایت بگیرم و یه هاست دانلود برای اینکه فایل های دانلودی سایت رو روش قرار بدم و بعد با یه افزونه فروش فایل، بتونم فایل های آموزشی خودم رو بفروشم.با توجه به اینکه هاست های دانلود دیتابیس ندارن، آیا این امکان هست که در جوملا این کار انجام بشه؟ آیا با j2store میشه فروش فایل داشت؟مدتها است که شروع به یادگیری جوملا کردم تا سایتم رو باهاش طراحی کنم ولی این سوال بدجوری ذهنمو درگیر کرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مرداد 93 بله شما به راحتی میتونید با جوملا یه سایت دانلود به ازای پرداخت ایجاد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 بله شما به راحتی میتونید با جوملا یه سایت دانلود به ازای پرداخت ایجاد کنید آخه برای اینکار باید به جای آپلود فایل لینک دانلود بدند ایشون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hmd1234 1 ارسال شده در مرداد 93 آخه برای اینکار باید به جای آپلود فایل لینک دانلود بدند ایشون درسته. یکی از دوستان میگفت با jdownload میشه. میخوام ببینم آیا با این افزونه میشه به جای آپلود فایل لینکش رو از یه جای دیگه مثلا هاست دانلود آورد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 درسته. یکی از دوستان میگفت با jdownload میشه. میخوام ببینم آیا با این افزونه میشه به جای آپلود فایل لینکش رو از یه جای دیگه مثلا هاست دانلود آورد؟ اگر روي هاست بود تست ميشد اگر ميتونيد روي يه هاست رايگان نصب كنيد تا تست بشه شرمنده من وقت ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hmd1234 1 ارسال شده در مرداد 93 اگر روي هاست بود تست ميشد اگر ميتونيد روي يه هاست رايگان نصب كنيد تا تست بشه شرمنده من وقت ندارم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 ممنون انجام داديد دسترسي رو بفرستيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sobhani20 0 ارسال شده در مرداد 93 به نظر بنده بهتره از کامپننت j2store استفاده کنید فوق العادست من خودم دارم ازش استفاده میکنم کاملا راضیم سلام در مورد j2store سوال داشتم اینکه چطور FTP را فعال کردی و فایل را چطور ضمیمه میکنی؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مرداد 93 تنظیماتش توی بخش ایجاد مطالب سمت چپ هستش برای ضمیمه کردن توی روت سایت یه پوشه ایجادی کنید داخل پوشه فایلتون قرار بدید به این شکل : download/test.zip تذکر: نام سایت رو نمینویسیم فقط نام پوشه آدرس فوق رو توی قسمت "محل قرارگیری فایل" بنویسید توی قسمت "نام فایل" هر اسمی میخواید بنویسید هیچ فرقی نمیکنه حالا کار تمومه روی دگمه ایجاد کلیک کنید موفق باشید ضمنا در چند روز آینده بسته آسان نصب فروشگاه خرید فایل به ازای دانلود رو تو سایتم منتشر میکنم همراه با آموزش که میتونید تهیه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر