reza1388 5 ارسال شده در مرداد 93 با سلام دوستان من یک منوی فروش درست کردم که می خوام به صورت عمودی باشه ماژول ماژول منوی Maximenu CK-رو نصب و به صورت عمودی کردم ولی تغییر در منوی صورت نگرفته است می خواستم بدونم کسایی که برنامه نویس هستن به صورت کد نویسی چه طوری می تونم عمودی و افقی کنم منوها را به صورت کد نویسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در مرداد 93 کسی نیست جواب بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در مرداد 93 کسی نیست جواب بده باسلام بهترین روش برای استفاده از بوئت استرپ چون امکانات که شما مدنظرتون هستش را شامل میشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در مرداد 93 لینکش رو میدین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در مرداد 93 لینکش رو میدین؟ bootstrap.com اگر هم انگیلیسی خیلی خوب بلد نیستید میتونید به این آدرس برید http://rbootstrap.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر